Cinlerle Dalga Geçmek

46
0
(0)

Cinli Korku Hikayeleri – Büyükleri evleri yokken bir araya gelen ve sırf eğlencesine cin çağırıp, olmayınca cinlerle dalga geçmeye çalışan bir grup gencin başından geçtiği iddia edilen korku dolu olayın hikayesi.

Cinli Korku Hikayeleri – Bursa’da yaşıyorum. Size başımdan geçen korkunç bir olayı anlatacağım… O zamanlar 14 yaşındaydım ve heyecanı seven bir çocuktum. Daha yeni bir motorum olmuştu ve hız yapmayı sevenlerdendim. Bir gün arkadaşım Gökhan’da 8-9 arkadaş toplandık hazır evleri boşken.

Müzik filan dinliyoruz… Sessiz bir arkadaşımız vardı. O çocuktan hep korkmuşumdur nedense… Adı Mustafa’dı. Neyse, biz dans ediyoruz ama Mustafa bir kenarda oturmuş, bizi izliyor ve gülüyordu. Ben bir ara yanına gittim ve “Ne bakıyorsun olum; gel hadi sen de hep beraber dans edelim” dedim. Mustafa bana baktı ve “Daha çok eğlenicez” dedi. Ben de “Peki” dedim ve dansa devam ettim. Yarım saat aralıksız danstan sonra herkes ölü gibi yere yığılmış yatıyordu. Çok yorulmuştuk. Mustafa bir anda “Beyler cin çağıralım mı?” diye ilginç bir teklif attı ortaya. Ee tabi biz de meraklı çocuklarız “Tamam lan!” dedik. İnternetten araştırdık nasıl cin çağırılır diye.

Ciddi ciddi internette yazanları uyguladık hatta 1-2 defa tekrar ettik. Baktık hiç bir şey olmuyor… Ercan diye bir arkadaş var 16 yaşında “Şimdi ben bu cinlerle dalga geçicem” dedi. Mustafa hemen cevap verdi. “Sakın! Başına bela alırsın!!” dedi. Ercan hiç takmadı ve başladı bağırmaya. Az bir zaman geçti bir anda Ercan yere yığıldı. Hepimiz şok geçirdik! Kimse çocuğa bir şey de yapamıyor. Arkasını dönüp, parmağıyla; bir kapıyı gösteriyordu bir de tavanı… Hepimiz çok korktuk. Çocuğa tokat atıyoruz yok; çocuk; yine kapı, tavan, kapı, tavan… Sonra bir anda hiçbir şey olmamış gibi ayağa kalktı ve “Bi tuvalete gideyim” dedi. Çocuğa hiçbirimiz cevap dahi veremedik. Sanki hiçbir şey olmamış gibi öylece kalktı ve gitti…

Hepimiz konuşuyoruz; aramızdan 1-2 kişi ağlamaya başladı. Ercan odaya girdi ve birden gülmeye başladı “Nasıl korktunuz ama” diye. Biz de o an şaka yaptı zannettik ama bir anda o da ağlamaya başladı. Hıçkıra hıçkıra; çok fena… Kalktık çocuğa su getirdik içti ve bir anda kusmaya başladı. Nasıl bir kusma ama; simsiyah, zift sanki… Daha sonra bize bakarak ve çok garip bir ses tonuyla “Kaçın!” diye bağırdı. Gökhan hemen annesini aradı. Ben, Mustafa ve Furkan; üçümüz Ercan’a vurmaya başladık. Ercan beni bi tuttu; nasıl sıktığını anlamadım; ölecektim sanki. 10 tane adam dizin önüne, yine zorlanmadan döverdi. Her neyse; biz evden kaçtık. Gökhan evi terk edemedi.

Çocuk orda kaldı Ercan’la. Ertesi sabah hep beraber toplandık. İlk önce Ercanlara uğradık. Annesi “Eve hiç gelmedi” dedi. Polisi filan aradık; çocuk kayıp. Daha sonra Gökhan’a uğradık. Çocuğun sırtı bıçakla kesilmiş sanki. O günden bu yana Ercan kayıp. Gökhan’sa kekeme oldu. Bu anlattığım olay 2006’ya aittir. Tamamen gerçek bir olaydır. İsterseniz 2006 yılının gazetelerinde, haberlerinde bulabilirsiniz.

Ana Sayfa * Paranormal Deneyimler 

BU İÇERİĞİ NE KADAR BEĞENDİNİZ?

Puanlamak için bir yıldıza tıklayın!

Ortalama değerlendirme 0 / 5. Oy sayımı: 0

Şu ana kadar oy yok! Bu gönderiye ilk oy veren siz olun.

Bu yazı sizin için yararlı olmadığı için üzgünüz!

Bu gönderiyi geliştirelim!

Bize bu yazıyı nasıl geliştirebileceğimizi söyleyin?

Keşfet

ParanormalHaber sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et

ParanormalHaber sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et