Cinler Kendi Kendini Bıçaklatmışlar

42
0
(0)

Cinli Korku Hikayeleri – Merve M. isimli bir bayanın çocukken oturduğu mahallede yaşanmış ve sonu ölümle biten cin vakası.

Cinli Korku Hikayeleri – Size arkadaşımın teyzesinin başına gelen olayı anlatmak istiyorum. Kadın uzun süredir psikolojik sıkıntılar yaşıyordu. Bizim mahallede oturuyorlardı. Eşinin durumu çok iyiydi. Eşi tedavisi için yurt dışına bile götürdü ama sonuç alamadılar. Sonra bir hocaya götürdüğünde, kadında cin musallatı olduğunu söyledi.

Evde 6 yaşında kızı vardı. Arkadaşımın annesi evdeki kıza tembih etti, ev telefon numarasını yazıp “Bir şey olunca beni ara. Teyze gel de gelirim.” dedi. Kadın bir gün yine dışarı çıktı ve çok korktuğunu söyledi. Ben o zamanlar daha 11 – 12 yaşlarındaydım. Evde Kuran okuyamadığını ve sureleri okurken çenesinin açılmadığını söyledi. Televizyonda sürekli komedi programı da açsa garip sesler duyduğunu söyledi.

Eşi evi değiştirdi ve aradan birkaç ay geçti. Yine aynı sıkıntılar vardı. Sonra bir gün arkadaşımla ders çalışırken kadının kızı aradı “Teyze annem bayıldı.” demiş telefonda. Arkadaşımın annesi koştu gitti. Biz de gittik tabi. Kadının yeni evi de bizim mahalledeydi. Kadın kendini 5 kez bıçaklamış. Bir insan kendini nasıl 5 kez bıçaklar? Cinayet değil; olay çok araştırıldı. Zaten kızı da “Yalnızdık.” diyor. Ama hala inanamıyorum bir insan nasıl 5 kereye derman bulur?

Şimdi de arkadaşım korkular içinde. Allah yardımcıları olsun.

Ana Sayfa * Paranormal Deneyimler 

BU İÇERİĞİ NE KADAR BEĞENDİNİZ?

Puanlamak için bir yıldıza tıklayın!

Ortalama değerlendirme 0 / 5. Oy sayımı: 0

Şu ana kadar oy yok! Bu gönderiye ilk oy veren siz olun.

Bu yazı sizin için yararlı olmadığı için üzgünüz!

Bu gönderiyi geliştirelim!

Bize bu yazıyı nasıl geliştirebileceğimizi söyleyin?

Keşfet

ParanormalHaber sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et

ParanormalHaber sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et