Skip to content

Care dintre ei este Djinn și care este copilul meu?

Poveste adevărată de groază – Domnișoarei H.U. i se povestește experiența paranormală extraordinară și palpitantă pe care a trăit-o în timp ce era singură acasă, iar soțul ei lucra noaptea la serviciu.

Poveste adevărată de groază – Fiica mea avea doar 3 ani când am trăit acest eveniment. Soțul meu lucra noaptea la serviciu. M-am trezit cu sunetele de plâns ale fiicei mele. Cred că era în jurul orei 3.00 dimineața… Sunetele ei de plâns veneau din baie. Cu toate acestea, am adormit-o în crezul ei. Când am verificat-o, nu am mai văzut-o acolo. În panică, am fugit la baie. Fiica mea era udă. I-am dat hainele jos și am învelit-o cu prosoape.

Când am ieșit din baie și am intrat în cameră, brusc, greutatea de pe brațele mele a dispărut. Am auzit-o pe fiica mea plângând în crez. Eram înghețată! Prosoapele s-au măturat și au căzut pe jos, dar fiica mea nu mai era în brațele mele! Am stat trează până dimineața în acea noapte fără să dorm. Am aprins toate luminile din casă și am așteptat. Mi-a fost chiar frică să mă apropii de fiica mea…

Comentariul redacției: Deși am folosit o sintagmă despre djinni cu influența culturii locale, lucrurile pe care le-a trăit domnișoara H.U. ne aduc în minte și Changeling-ul din mitologia irlandeză. Potrivit folclorului irlandez, uneori, zânele obsedate de frumusețe încearcă să își schimbe copiii cu copii umani, deoarece nașterile zânelor sunt dificile, iar acestea sfârșesc adesea cu un handicap.

Changelingii au pielea încrețită și galbenă și țipă toată ziua cu vocile lor ascuțite. Ei se hrănesc cu noroc și se bucură să aducă dezastre familiilor care îi adoptă cu fapte bune. Încep să fie interesați de instrumente pe măsură ce cresc și pot pune în transă pe oricine îi aude cu talentele lor magice.

Există chiar și un film, pe care vă pot recomanda să îl vizionați, pentru cei interesați de aceste întâmplări, și se numește “You Are Not My Mother”.

Pagina de start * Experiențe paranormale * Urmăriți pe Google News

Soru sor, cevap yaz, yorum yap, kendi hikayeni anlat... Burası senin; istediğini yazabilirsin.