Muhabbet İçin Celbiyye Duası

884
5
(2)

Bu dua cumartesi sabahı Güneş doğmadan önce safranla yazılır, sağ pazuya takılırsa niyet edilen kişi, derin bir sevgi, muhabbet ve heyecanla niyet edene bağlanır.

Yukarıdaki yazılı olan muhabbet duası cumartesi sabahı Güneş doğmadan önce safranla yazılır. Tâlip olan, matlubun sevgisi niyetine sağ pazusuna takarsa niyet ettiği kişi, derin bir sevgi ve heyecanla kendisine bağlanır. Defalarca denenip başarılı olduğuna dair rivayetler vardır.

Muhabbet İçin Celbiyye Duası

Muhabbet İçin Celbiyye Duası
Muhabbet İçin Celbiyye Duası

Sevdiğini Kendine Isındırmak İçin

Bir kimse sevdiği bir insanı kendisine ısındırmak ve ona sözünü dinlettirmek ister ise aşağıdaki azîmeti üç adet kâğıda yazar. Bu kâğıtların üzerine de üçer adet ak günlük koyar. Yine aynı azimeti yedi kere üzerine okuduktan sonra birbiri peşi sıra ateşe atıp yakarak: “Yâ Rabbi, bu ateşin bu duayı yaktığı gibi filân kişinin kalbini de benim sevgi ve hasretimle böyle yak ve bana ısındır” diye dua eder. Halis bir niyet ile yapılır ise hakkında bu tertibi uyguladığı kişi derin bir sevgi ile kendisine bağlanmış olur.

Daha da tesirli olmasını arzu eden kimse bu işleme üç veya yedi gece devam etmelidir. Okunması gereken azimet şudur:

Okunuşu: Etîtıyuşin-2 Ebrumin-2 Hayrumin-2 Feytumin-2 Mertâlişin-2 Hemâmeşin-2 Heyşumin-2 Şeyhetumin-2 Tevekkeltü yâ huddâm! Hâzihil esmâi ve eclibu kezâ ilâ kezâ bihakkı hâzihil âyeti “in kânet illâ sayhaten vâhıdeten feizâhüm cemîun ledeynâ muhdarun.” Ah-tamfe, şez ve bihakkı hâzihil esmâi ve tâatihâ ledeyküm elvâhan-2 el- acele-2 essâate-2

Önemli Uyarı: Bu tertib helal konusunda uygulanmalıdır. Harama kullanılmasını dinimiz yasaklamıştır. Aksi takdirde Peygamberimizin şefâatinden de mahrum kalınır, Allah korusun.

Kendini Sevdirmek İçin

Kendini her hangi bir kimseye sevdirmek için herhangi bir tatlı üzerine binaltıyüz defa Ya Beduh okuyup istediği bir kimseye yedirdiğin takdirde muradın hasıl olur.

Aşağıdaki tertibi iki ayrı kağıda yazıp birini kendi üzerinde taşır diğerini ise seni sevmesini istediğin kimseye içirir isen seni sonsuz bir sevgi ile sever.

Kendini istediğin kişiye sevdirmek için kağıda yazılı taşınacak tertip.

Bir Başka Bağlama Duası

Wikipedia

BU İÇERİĞİ NE KADAR BEĞENDİNİZ?

Puanlamak için bir yıldıza tıklayın!

Ortalama değerlendirme 5 / 5. Oy sayımı: 2

Şu ana kadar oy yok! Bu gönderiye ilk oy veren siz olun.

Bu yazı sizin için yararlı olmadığı için üzgünüz!

Bu gönderiyi geliştirelim!

Bize bu yazıyı nasıl geliştirebileceğimizi söyleyin?

Keşfet

ParanormalHaber sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et

ParanormalHaber sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et