Cinlerle Dalga Geçmenin Bedeli

66
0
(0)

Cinli Korku Hikayeleri – Arkadaşlarıyla yapmakta olduğu cin muhabbeti sırasında cinlerle dalga geçen hatta cinlere küfür eden gencin yaşadığı korku dolu olayın hikayesi.

Cinlere Küfür Ettim

Cinli Korku Hikayeleri – Gençlik yıllarımda çok haylaz biriydim. Her şeyle dalga geçerdim ve bu umurumda olmazdı. Bir gün arkadaşlarla otururken konu cinlerden açıldı ve yine ben her zamanki haylaz tavrımla bu konuyla da dalga geçmeye başladım. Arkadaşlarım “Aman yapma, etme, dur…” derken derken ben işi abartıp cinlere küfür etmeye başladım. Arkadaşlarımın uyarılarına rağmen geçmiştim dalgamı ama içimden bir ses başıma kötü bir şeyler geleceğini söylüyordu.

Arkadaşlarla ayrılıp eve doğru yola çıktığımda bir anda karşımda bir kedi gördüm. İnanılmaz bir olay oluyordu; kedi benimle konuşmaya başladı. Gözleri bembeyazdı ve korkudan o an pek dikkat etmediğim bir şeyler söylüyordu. Korkudan şok olmuş bir vaziyette koşa koşa eve gittim ve elime yüzüme su vurmak istedim. Elimi yüzümü yıkayıp kafamı yukarı kaldırdığımda aklım yerinden çıktı! Aynada değişik bir yaratık bana bakıyordu.

Olduğum yerde çakılı gibi donup kaldım. Kaçmaya çalışıyordum ama bir şey beni olduğum yere sabitlemişti sanki! Bir an artık ne oldu, nasıl olduysa oldu ve kaçmayı başardım. Artık hayatımda hiçbir şeyle dalga geçmemeye çalışıyorum ve aynalara bakamıyorum…

Ana Sayfa * Paranormal Deneyimler 

BU İÇERİĞİ NE KADAR BEĞENDİNİZ?

Puanlamak için bir yıldıza tıklayın!

Ortalama değerlendirme 0 / 5. Oy sayımı: 0

Şu ana kadar oy yok! Bu gönderiye ilk oy veren siz olun.

Bu yazı sizin için yararlı olmadığı için üzgünüz!

Bu gönderiyi geliştirelim!

Bize bu yazıyı nasıl geliştirebileceğimizi söyleyin?

Keşfet

ParanormalHaber sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et

ParanormalHaber sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et