Bir Gece Yarısı Mezarlıkta

73
0
(0)

Yaşanmış Korku Hikayeleri – Bir grup gencin, köy düğünü dönüşünde mezarlık kenarında başlarından geçen ve gerçekten kötü sonuçları olan korkunç bir olayın hikayesi.

Yaşanmış Korku Hikayeleri – Sene; yanlış hatırlamıyorsam eğer 2011. Ben, iki arkadaşım ve şehir dışından gelen arkadaşımın kuzeni olmak üzere dört kişiydik. Köyde bir düğüne katılmıştık beraberce. Eğlenirken saat 11 filan olmuştu. “Kalkalım artık” dedik. Sonra yine beraberce eve doğru yürümeye başladık. Yolumuz uzun olduğu için bir noktada, yol kenarındaki bir mezarlığın karşısında biraz dinlenmeye karar verdik. Bahsettiğim arkadaşın kuzeni, mezarlıktaki şehit mezarına bakarak bir takım uygunsuz laflar etti. Biz tabi “misafirdir” diyerek ses etmedik ama çocuk da boyuna konuşuyordu. İyice ipin ucunu kaçırmıştı. Biz yine gider ayak bir tatsızlık çıkmasın diye ses etmedik yine.

Neyse… Bir süre sonra; tam yola koyulacakken bu sözünü ettiğim eleman, mezarlıkta bir şey gördüğünü iddia etti. Biz önemsemedik ilk başta; dalga geçiyor diye. Sonra dönüp, elemanın dediği tarafa bakınca; oradaki bir ağacın arkasında, köpek şeklinde; siluet yahut gölge gibi bir şeyin gözlerini dikmiş, bize bakmakta olduğunu gördük. Şekil hareketsizdi. “Köpektir” deyip, fazla üzerinde durmadık ama daha sonra; yürümeye başlayınca içimize bir korku düşünce hızlandık. Biz daha ne olduğunu anlamadan, bahsettiğim çocuk, bir anda geriye doğru sürüklenmeye başladı. Biz tabi kalakaldık! Görünürde arkasında onu çeken hiçbir şey yoktu ama çok hızlı bir şekilde geriye doğru sürüklenmeye başlamıştı.

Biz üç arkadaş onu durdurmak için hamle yaptık ama başaramadık. Bir süre sonra aynı başladığı gibi aniden ve kendi kendine durdu… Üstü başı sürtünme yaralarından kaynaklanan kan içindeydi. Dili tutulmuştu. Bizim de üstümüz başımız toz olmuştu ve yer yer derimiz sıyrılmıştı. Hemen ambulans çağırdık. Elemanı götürdüler. Aradan bir ay kadar geçtikten sonra duyduğuma göre; akıl hastanesine kapatılmıştı. Sonrasında ise diğer hastalara zarar verdiği gerekçesiyle başka bir şehirde hücreye kapatılmıştı. Bir yıl sonunda normal hastaneye alınmış ama bir gece yatağında ölü bulunmuştu.

Ana Sayfa * Paranormal Deneyimler 

BU İÇERİĞİ NE KADAR BEĞENDİNİZ?

Puanlamak için bir yıldıza tıklayın!

Ortalama değerlendirme 0 / 5. Oy sayımı: 0

Şu ana kadar oy yok! Bu gönderiye ilk oy veren siz olun.

Bu yazı sizin için yararlı olmadığı için üzgünüz!

Bu gönderiyi geliştirelim!

Bize bu yazıyı nasıl geliştirebileceğimizi söyleyin?

Keşfet

  1. […] aylık evliydim. Eşimle birlikte uyuyorduk. Gecenin bir vakti arkadan sarılmayla uyandım. Eşim sandım ama değildi. Gözümü açtığımda […]

ParanormalHaber sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et

ParanormalHaber sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et