Kuyuya İndikten Sonra Başladı

43
0
(0)

Paranormal Deneyim – Onur K. isimli arkadaşımız 2016 yazında Manisa’da terk edilmiş bir köydeki kuyuya inmesinden sonra yaşadığı paranormal olayları anlatıyor…

Paranormal Deneyim – Sene 2016. Bizim Manisa’da; koyunları Mayıs ayından itibaren gece güdülür. Bir gece koyunlarla köyden geçerken köyün ortasındaki su kuyusundan bir kedi miyavlaması geldi. Tabi ben de hayvanlara karşı merhametli olduğum için hemen koşup kuyuya atladım. Zaten kuyu 2 insan boyu filan; çıkması kolay. Kuyuya indiğimde hiçbir şey yoktu.

Ancak hemen 10-15 saniye sonra köpeklerim koşarak kuyunun başına geldi. Kuyunun etrafında havlayarak, çıldırmış gibi dönüyorlardı. Böyle olunca ben de korktum, hemen çıktım kuyudan. Ama üstümde bir ağırlık vardı. Ertesi gün başladı olaylar… Sinir krizleri, durduk yere gelen ağlama hissi, gece uyurgezerlik filan… Artık ailemden durduk yere nefret etmeye başladım. Sonra bir hocaya gittim. Bana bir sayfa Arapça yazı verdi. “Bunları parçala, suyun içine at; o suyla yıkan.” dedi Dediklerini yaptım ama daha da beter olmaya başladım.

Gece odamda tıkırtılar, sürekli gelen sinir krizi… Sonra bir gün sabah ezanı ile uyandım, abdest alıp namaz kıldım. Namaz kılarken inanılmaz şekilde midem bulandı. Namaz biter bitmez hemen kusmaya gittim. Size yemin ederim ki kan kustuğumu hatırlıyorum. Ama sonrasında öyle bir rahatlama huzur geldi ki anlatamam. O gün bu gündür sürekli araştırırım; terk edilmiş evleri, köyleri, hazine bulunan mağaraları… Çok sevdiğim bir youtuber vardı İlkay Alpgiray diye… Onun bir sözü var.. “İnansanız da inanmasanız da onlar orada!”

Ana Sayfa * Paranormal Deneyimler 

BU İÇERİĞİ NE KADAR BEĞENDİNİZ?

Puanlamak için bir yıldıza tıklayın!

Ortalama değerlendirme 0 / 5. Oy sayımı: 0

Şu ana kadar oy yok! Bu gönderiye ilk oy veren siz olun.

Bu yazı sizin için yararlı olmadığı için üzgünüz!

Bu gönderiyi geliştirelim!

Bize bu yazıyı nasıl geliştirebileceğimizi söyleyin?

Keşfet

ParanormalHaber sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et

ParanormalHaber sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et