O Kimdi O Zaman Kızım

21
0
(0)

Yaşanmış Korku Hikayeleri – Üniversite okumak için başka bir şehirdeki öğrenci yurdunda kalan bir genç kızın, bir hafta sonu ailesine yaptığı sürpriz ziyarette ortaya çıkan korkutucu olayın hikayesi.

Kız Öğrenci Yurdunda Kalıyordum

Üniversite okumak için gittiğim şehirde kız öğrenci yurdunda kalıyordum. Bununla beraber; üniversite okuduğum şehir, normalde yaşadığım şehre çok da uzak değildi. Özel arabayla bir buçuk saat kadar bir zaman alıyordu üniversite okuduğum şehirden oturduğum şehre gitmem. Bu sebeple çoğu hafta sonu ailemin yanına gidiyordum. Bir gün hastalandım. Ateşim çıkmıştı ve o kadar halsizleşmiştim ki yataktan kalkacak mecalim kalmamıştı. Çok hasta olmama rağmen bu durumdan aileme söz etmedim. Telaşlanmalarını istemediğim için. Zaten dört gün kadar sonra sonra tamamen iyileşmiştim. İyileşir iyileşmez; hafta sonu ailemin yanına gitmeye karar vermiştim. Genelde sürpriz tarzı olurdu eve gidişlerim. Önceden haber vermezdim aileme.

Sürpriz Ziyaret

Neyse; hafta sonu gelince yola çıktım. Aynı gün akşam saat 19:30 civarı varmıştım eve. Anahtarım olduğu için zili çalmadım. Elimdeki anahtarla doğruca kapıyı açtım. Bizimkiler yani annem, babam ve benden iki yaş küçük kız kardeşim salonda oturmuş, hep beraber televizyon izliyorlardı. “Aa! Kızım, hoş geldin!” dedi annem. “Hoş geldin de daha dün gittin… Hayırdır; bir sorun mu var? dedi. Babam “Hanım, bırak kızı. Kendi evine istediği zaman gelir. Nasıl oldun kızım? Bizi bayağı korkuttun hastayken. Şükür; bayağı iyileşmişsin.” dedi. Anlam veremedim bu söylenenlere. Anneme “Ne? Dün mü gittim? Anne, bırak şaka yapmayı!” dedim. Annem “Kızım, kafa mı buluyorsun? Baban, kardeşin burada; sor onlara!” dedi.

O Kimdi O Zaman Kızım

Onlar da yüzüme tuhaf tuhaf bakıp “Evet” anlamında kafa salladılar. “Yemin ederim ki üç haftadır eve gelmedim.” dedim. Hatta kaldığım öğrenci yurdunun müdürünü aradım; anne ve babamla konuşturdum. Babam telefonu kapattı. Hiçbir şey söylemeden odasına gitti. Kardeşim ağlamaya başladı. Annem ise yanıma gelip bana sarıldı ve kulağıma “O kimdi o zaman kızım?” dedi…

Ana Sayfa Paranormal Deneyimler

BU İÇERİĞİ NE KADAR BEĞENDİNİZ?

Puanlamak için bir yıldıza tıklayın!

Ortalama değerlendirme 0 / 5. Oy sayımı: 0

Şu ana kadar oy yok! Bu gönderiye ilk oy veren siz olun.

Bu yazı sizin için yararlı olmadığı için üzgünüz!

Bu gönderiyi geliştirelim!

Bize bu yazıyı nasıl geliştirebileceğimizi söyleyin?

Keşfet

  1. […] Olayı yaşayan kişinin verdiği ifadeyi paylaşacağız. Yine aynı iddialara göre söz konusu esrarengiz olayları yaşayan ve anlatan kişi şu an hayatta değil. Evinde ölü bulunmuş. İntihar ettiği […]

ParanormalHaber sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et

ParanormalHaber sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et