Tavanda Dönüp Duran Ürkütücü Tuhaf Gölge

29
0
(0)

Yaşanmış Korku Hikayeleri – Amerikalı Kadın (Ashley L.) büyükannesinin evinde gördüğü, tavanda dönüp duran ürkütücü ve tuhaf bir gölgeyle ilgili olarak yaşadığı paranormal deneyimi anlattı.

Yaşanmış Korku Hikayeleri – Herkese merhaba. Dün gece tuhaf bir deneyim yaşadım… Geçmişte başka paranormal deneyimler yaşadığım da olmuştu ama dün gece yaşadığım olay en uzun karşılaşmamdı. Büyükannemin evinde yaşıyorum. Büyükbabam 10 yıl önce akciğer kanserinden vefat etti. Bu sebeple evde meydana gelen herhangi bir paranormal aktivitenin, genellikle ölmüş dedemle ilgili olduğunu varsayıyoruz.

Bilirsiniz işte kendi kendine hareket eden eşyalar, evde dolaşan siluetler, kaynağı belirsiz seslerin isimlerimizi çağırması vb… Bence bütün bunların nedeni dedemin hayaleti ve o her zaman dost canlısı bir varlık. Küçük kız kardeşim de bizimle yaşıyor ve 14 yaşında. Ruhlara karşı çok hassas ve ölmüş dedemin hayaletinin her zaman evin içinde olduğunu söylüyor ama evde iki ruh daha var. Her neyse, bodrumdaki yatak odamda, yatağımda sırtüstü yatıyordum. Tam gözlerimi kapatıp uyumak üzereydim ki tavanda sıra dışı, tuhaf bir şey gözüme çarptı. Önce gözlerimin bana oyun oynadığını sandım ama tavanda, yatağımın hemen üzerinde hareket eden bir figür vardı.

Yorgun olduğum için bir aslında olmayan bir şeyler gördüğümü düşünerek gözlerimi ovuşturdum. Ama gölge hala oradaydı. Beş dakika boyunca ona bakarak, hiç hareket etmeden yattım. Gölge, havada asılı kalmış gibiydi ve sürekli olarak tavanda dönüp duruyordu. Işığı açtığımda ise aniden kayboldu. Korktuğum için dizüstü bilgisayarımı açtım ve biraz Netflix izlemeye karar verdim. Sonra tekrar yatmaya karar verdim ve ışığı kapattım. Ancak merakım galip geldi ve bu yüzden tekrar tavana baktım. Az önce tavanda dönüp duran o tuhaf gölgeden eser yoktu. Pencereden sızan ışıktan dolayı şifonyerimin nispeten daha açık gölgesinin duvara çarptığını görebiliyordum. Ama tavandaki o daha koyu, dönen şey gitmişti. Belki gördüğüm o şey, tehdit edici bir varlık değildi ama ben yine de garip hatta biraz ürkmüş hissettim kendimi.

Daha önce de evde hareket eden bir gölge gördüğüm olmuştu ama o insan şeklindeydi ve çabucak kaybolmuştu. Oysa bu son gördüğüm şey, uzun bir süre odamda oyalandıktan sonra kaybolmuştu. Her neyse, paranormal şeylere inanan biriyim ve merak ediyorum; benzer bir deneyimi olan var mı?

-rd-

Ana Sayfa * Paranormal Deneyimler 

BU İÇERİĞİ NE KADAR BEĞENDİNİZ?

Puanlamak için bir yıldıza tıklayın!

Ortalama değerlendirme 0 / 5. Oy sayımı: 0

Şu ana kadar oy yok! Bu gönderiye ilk oy veren siz olun.

Bu yazı sizin için yararlı olmadığı için üzgünüz!

Bu gönderiyi geliştirelim!

Bize bu yazıyı nasıl geliştirebileceğimizi söyleyin?

Keşfet

ParanormalHaber sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et

ParanormalHaber sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et