Ormanda Beni Takip Eden Cinler

28
0
(0)

Cinli Korku Hikayeleri – Ormanda yürüyüşe çıktıktan sonra yolunu kaybeden bir doğa severin önce seslerle başlayan sonra kendisine görünen cinlerle yaşadığı korku dolu kovalamaca.

Cinli Korku Hikayeleri – Size başımdan geçen uzun zamandan beri büyük bir korkuyla hatırladığım olayı anlatmak istiyorum. Doğanın içinde olmayı her zaman çok sevmişimdir. Boş zamanlarımda mutlaka doğa yürüyüşleri yapmaya özen gösteririm. Bu alanda keşif yapmak beni gerçekten çok heyecanlandırır. Yine bir Pazar günü ormanda yürüyüş yapmak için yola çıkmıştım. Hava da tam yürüyüş yapacak cinstendi. Amacım ormanda akşama kadar vakit geçirerek biraz temiz hava almaktı.

Ormana giriş yaptığımda karşıma çıkan manzara beni büyülemişti. Yine herşey oldukça temiz ve sakin gözüküyordu. Ama ilerleyen saatlerde bu huzurum yerini korkuya bırakacaktı. Ormanda ilerlerken yolumu kaybettiğimi fark ettim. Ormanda yolu bulmak artık benim için imkansız bir hale gelmişti. Üstelik telefonda ormanın tam ortasında çekmiyor ve kimseye ulaşamıyordum. Zaten korkmuş bir haldeyken duyduğum sesler korkumu biraz daha katladı. Çalılıkların arasından uğultu gibi sesler geliyordu.

Ansızın kafamı çevirdiğimde yanımda bir gölgenin beni izlediğini fark ettim. Sonra aniden ortadan kaybolmuştu. Her geçen zaman ortaya çıkan sesler ve gölgeler artmaya devam ediyordu. Birden çalıların arkasından bir çift gözün bana baktığını gördüm. Simsiyah bir gölge şeklinde olan bu varlığın sadece gözleri belirgindi. Onun bir hayvan olduğunu sanarak ona doğru bir taş attım ama atmış olduğum bu taş bu varlığın içinden geçip gitmişti.

O an fark ettim ki, gördüğüm bu yaratık aslında bir cindi. Korkuyla bulunduğum alanın tersine doğru koşmaya başladım. Yaratık beni takip ediyor ve bir gölge gibi peşimde süzülmeye devam ediyordu. Apar topar dualarla ormandan çıkabildim. O günden sonra cinlerden korkuma yalnız başıma asla bu tarz yerlere gitmemeye özen gösterdim.

Ana Sayfa * Paranormal Deneyimler 

BU İÇERİĞİ NE KADAR BEĞENDİNİZ?

Puanlamak için bir yıldıza tıklayın!

Ortalama değerlendirme 0 / 5. Oy sayımı: 0

Şu ana kadar oy yok! Bu gönderiye ilk oy veren siz olun.

Bu yazı sizin için yararlı olmadığı için üzgünüz!

Bu gönderiyi geliştirelim!

Bize bu yazıyı nasıl geliştirebileceğimizi söyleyin?

Keşfet

ParanormalHaber sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et

ParanormalHaber sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et