Ölen Kızımın Hayaleti Kardeşini mi Kıskanıyor?

25
0
(0)

Hayalet Hikayeleri – 27 aylık bebeği ölen ve vefatının daha senesi dolmadan yeniden hamile kalan bir bayanın, ölmüş çocuğunun suretindeki varlıkla yaşadıkları…

Hayalet Hikayeleri – Canan. D. A. – Benim geçen yıl kronik hasta olan kızım 27 aylık iken vefat etti. Bir ay sonra, yaşım iyice geçmeden hamile kalabilirsin dedi doktor ve öyle de oldu… Tabi ne bir tedavi ne bir destek almadan oldu ve kızımın yasını hamileyken tuttum… Bir gece odada uyuyorken bir sesle uyandım. Ölen kızım karşımda duruyor ve “Gel anne” diyordu. Neye uğradığımı şaşırdım ve “Gelemem kızım, olmaz.” dedim. Yüzünü astı gitti… İşte her şey o günden sonra başladı.

Belli ki o musallattı. Gidip sarılsam, koklasam; belki de ölecektim veya karnımdakine bir şey olacaktı. O geceden sonra uykular haram oldu bana.Üç dört günde bir; belki 1 saat anca uyuyabiliyordum. Çarpıntı hat safhada ve yerimde oturamıyorum, yatağa asla uzanamıyorum… Aylarca yastık görmedi başım, yatak görmedi sırtım…

Sürekli okuyan (Kuran, dua…) biriyim belki başka türlü alt edemedi beni ama perperişan oldum. Tabii ki de gebeliğim bu duruma çok dayanamadı. Vücut error verdi 6 ve 7.aylarda yüksek tansiyon ve vücutta aşırı şişlik başladı ki öyle böyle değil. Zaten yedinci ayda da erken doğum yaptım. Şükür ki yeni doğan oğlum küvezde toparladı ve kurtuldu.

Tabi durmadan okuyorum okutuyorum kendimi. Bir süre daha böyle devam etti ama şimdi 1-1.5 aydır tam normale döndüm derken yine iki gece önce ölen kızım yatakta arkam dönükken seslendi bana. çok ağladım, dönmek istedim… Çok özledim ama biliyordum ki dönersem başıma daha kötüsü gelecekti. Bence o siluet kızımın şekline bürünmüş bir cindi. Ama çok ağladım o gece, direndim ama “Kızım alınmış mıdır bana acaba?” demekten de kendimi alamıyorum….

Ana Sayfa * Paranormal Deneyimler 

BU İÇERİĞİ NE KADAR BEĞENDİNİZ?

Puanlamak için bir yıldıza tıklayın!

Ortalama değerlendirme 0 / 5. Oy sayımı: 0

Şu ana kadar oy yok! Bu gönderiye ilk oy veren siz olun.

Bu yazı sizin için yararlı olmadığı için üzgünüz!

Bu gönderiyi geliştirelim!

Bize bu yazıyı nasıl geliştirebileceğimizi söyleyin?

Keşfet

ParanormalHaber sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et

ParanormalHaber sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et