Askerlik Yaparken Yaşadığım Garip Olay

195
0
(0)

Askerde Yaşanmış Korku HikayeleriAskerliğini Gelibolu’da istihkam taburunda yapan okurumuz, buradaki askerliği sırasında başından geçen ve bütün birliği teyakkuza geçiren paranormal olayın hikayesini anlattı:

Askerliğimi Gelibolu’da istihkam savaş taburunda yaptım. Bir gece 1-3 nöbetindeydik. Yanımda iki asker daha vardı bir tanesi devrem, diğeri ise çömezim. Biz tepede nöbet tuttuğumuz için ay ışığı sayesinde 200 metre aşağıdaki yolu çok rahat görebiliyoruz. Olay şöyle başladı: İlk olarak diğer nöbet yerlerinden (askerlik yapanlar bilir) üç kez düdük sesi geldi. Sanki bütün kışla anlaşmış gibi düdük çalıyordu. Biz de tüfeklere şarjör takarak mevziye girdik.

Silah sesi yoktu. Zaten doğuda da değiliz; baskın yememiz imkansız… O an aklımızdan bunlar geçiyordu. Telsize sürekli yabancı bir dil karışıyordu… Ses derinden geldiği için anlayamadık ama Türkçe olmadığı kesindi. Zaten Gelibolu’da olmanın ve inanmasak da anlatılan bazı hikayelerin etkisi bizi korkutmaya yetmişti ve aşağımızda bir nöbet kulübesi daha vardı oradaki askerler de düdük çalınca biz silahların emniyetini açtık.

Aradan 5-10 dakika geçti ama ne gelen vardı ne de giden. Bir ara bir ses geldi aşağıdan; biri “Allahhh!” diye bağırdı. Bir asker… Ve yarım saat sonra A.M.M (Ani Müdahale Mangası) ve bir Astek, bizim mevkimize geldi. Dur çektik. Parola, işaretten sonra yanımıza geldiler ve bize kışla içinde hemen hemen 400 kişilik kalabalık bir tabur ve atlı görüp görmediğimizi sordular. Verdiğimiz cevap ise hayır idi. Astek bize “Uyuyor musunuz olum” dedi. Biz de “Yok komutanım. Düdükler çaldığından beri mevziden çıkmadık…” diye cevap verdik.

İşin tuhafı bütün bir kışlanın nöbetçilerinin önünden gecen bir tabur asker ve atlıları bizim görmeyişimiz oldu ve riskli bölgeler hariç nöbetler 3 gün iptal oldu. İnanın askerler 3 kişi gidecekleri yere en az 8 kişi ile nöbete gitmeye başladılar ve biz bu olayı askerliğimiz bittiğinden seneler sonra bile hala çözemedik. Onlar acaba kimdi; bizim askerlerimiz mi yoksa diğerleri mi?…

Ana Sayfa Paranormal Deneyimler

BU İÇERİĞİ NE KADAR BEĞENDİNİZ?

Puanlamak için bir yıldıza tıklayın!

Ortalama değerlendirme 0 / 5. Oy sayımı: 0

Şu ana kadar oy yok! Bu gönderiye ilk oy veren siz olun.

Bu yazı sizin için yararlı olmadığı için üzgünüz!

Bu gönderiyi geliştirelim!

Bize bu yazıyı nasıl geliştirebileceğimizi söyleyin?

Keşfet

ParanormalHaber sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et

ParanormalHaber sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et