Yatağın Ucunda Beliren Siyah Varlık

32
0
(0)

Cin Hikayeleri – Gerçekten yaşanmış bir korku hikayesi. Cin çarpması yüzünden yüz felci geçiren genç başından geçenleri anlattı:

Yatağın Ucundaki Siyah Varlık

Cin Hikayeleri – Başımdan geçen garip ama gerçek olan bir olayı sizinle paylaşmak istiyorum. Henüz çocuktum. 12 yaşındaydım. Ablamla aynı odayı paylaşıyorduk. Odamız oldukça genişti ve yataklarımız karşı karşıyaydı. Odamızın pencereleri de oldukça büyüktü. Bir gece uyurken bir elin beni dürtüklediğini hissettim. Annem filandır zannettim. Yarı uykulu halde gözlerimi açınca yanımda kimseyi göremedim.

Gözlerim pencereye kaydı. Orada siyah, gölge gibi bir şey, bir siluet gördüm. Uzun kulakları vardı. Ablamın yatağının ayak ucunda oturmuş, dışarıyı seyrediyor gibiydi. Ablamsa hiçbir şeyden habersiz uyumaya devam ediyordu. Korkudan ne yapacağımı bilemedim. Gözlerimi yumdum sadece. Ve yorganı başıma çekip, dua okumaya başladım. Artık o korkuyla bir ara kendimden geçip uyumuşum.

Annem Hocaya Götürelim Dedi Babam İnanmadı

Sabah olunca gece bitenleri anne babama, ablama anlattım. Annem; cin, şeytan diye çok korktu. “Hocaya götürelim.” dedi. Ama babam, bana inanmadı. “Dışarıdaki ağaçların gölgesi içeriye vurunca sen onları bir yaratık filan sanmışsındır.” dedi. Halbuki, boş bir bahçeye bakıyor odamız. Ve orada ağaç filan da yok. İkinci gün; ben, annem, ablam ve kundaktaki kardeşim Ozan, bizim odada yere yatak serdik ve uyuduk.

Yine bir el beni dürtükledi. Gözlerim yine cama gitti. Yine aynı şeyi gördüm ki Ozan hemen ağlamaya başladı. Onun ağlamasına annem uyanıp, gece lambasını açtı. Ama gördüğüm yaratık o esnada çoktan ortadan kaybolmuştu bile… Zamanla bu ve benzeri durumlar giderek daha sık tekrar etmeye başladı. Artık neredeyse her gece kabuslar görüyor ama uyandığımda çoğunu hatırlamıyordum bile. Sadece uykumda kötü ve korkutucu şeyler gördüğüme dair bir his kalıyordu içimde.

Uyandığımda Ağzım Yamulmuştu

Uyandığımda kendimi bahçede, salonda, damda veya annemle babamın arasında buluyordum bazen. Ancak o bulunduğum yerlere neden, nasıl veya ne zaman gitmiş olduğunu hatırlamıyordum. Ama bir gün uyandığımda, ağzım yamulmuştu!!!… Sanki yanağım felç olmuştu. Yanağımı hissetmiyordum. Oynatamıyordum. Yanağım ve ağzım resmen yamulmuştu. Arkadaşlarım da benden korkmaya başladılar “Seni cinler çarptı!” diye… Annem beni doktora götürdü. Doktor çok şaşırdı. Yanağıma tam 15 gün elektrik verdiler ki anca düzeldim. O günün akşamında eve gitmiştik. Hastanede yatmamı gerektirecek bir durum yoktu çünkü. O gece yine beni uyandırdılar ama bu defa cinler değildi bunu yapan. Yine bir varlık ama nur gibi, ışık gibi… Ama ben yine de çok korkmuştum.

Allah’ın Gönderdiği Koruyucu Melek

Ertesi gün annem, beni babamdan habersiz bir hocaya götürdü. Bütün bu yaşadıklarımı anlattım hocaya. Hoca ise bana cinlerin iliştiğini, bana musallat olmak beni yanlarına almak istediklerini söyledi. Başaramayınca (Kuran okuduğum için) bana tokat attıklarını, yanağımın bu yüzden felç olduğunu söyledi. O son gördüğüm şeyin ise beni koruması için Allah tarafından gönderilen bir melek olduğunu söyledi.

Büyük bir Kuranı Kerim getirdi ve elini başımın üstüne koyarak beni okumaya başladı. O günden sonra da bu anlattıklarıma benzer hiçbir şey görmedim. Onların lanetinden kurtulduğum için mutluyum. Ayrıca Kuran’ın, ayetlerin ne kadar önemli olduğunu da anlamış oldum. Şimdi, 19 yaşındayım ve geceleri dua, ayet okumadan yatmam…

Ana Sayfa * Paranormal Deneyimler 

BU İÇERİĞİ NE KADAR BEĞENDİNİZ?

Puanlamak için bir yıldıza tıklayın!

Ortalama değerlendirme 0 / 5. Oy sayımı: 0

Şu ana kadar oy yok! Bu gönderiye ilk oy veren siz olun.

FacebookTwitterPinterestRedditTumblrLinkedInWordPressBloggerFlipboardBufferMastodonSina WeiboWhatsAppLineTelegramMessengerSkypeViberWeChatMessageDiggGmailEmailCopy LinkShare
Keşfet

ParanormalHaber sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et

ParanormalHaber sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et

Exit mobile version