3 Kısa Yaşanmış Cin Hikayesi

101
5
(1)

Cinli Korku Hikayeleri – 3 Kısa Yaşanmış Cin Hikayesi: Gece vakti bir inşaatta, bir cin çağırma seansının ardından yolda ve internette yaşanmış üç korkunç hikaye.

Duvarda Beliren Arapça Yazı

Cinli Korku Hikayeleri – Yaşanmış Cin Hikayesi 1: O vakitler bir inşaatta işçi olarak çalışıyordum ve mesaiye kalmıştım. Kızımın okul masrafları için para gerekiyordu. Gece olduğu için pek kişi yoktu. Bekçi, ben ve birkaç kişi daha inşaattaydık sadece. Ben bodrumda boya yapıyordum.

Duvarı boyarken tuhaf ve korkutucu bir hadise gerçekleşti! Duvarı boyarken duvarda Arapça bir yazı gördüm. Önce bir anlam veremedim. Başta doğaüstü bir olay olabileceğini dahi düşünemedim. Belki inşaata giren birileri duvara o yazıyı yazmış ve ben bunu yeni fark ediyor olabilirdim. Ancak ben boyadıkça yazı bir daha çıkıyordu.

Bir ara arkamda bir ses duydum ve döndüğümde kimse yoktu. Sadece küçük bir kedidir dedim ve önüme döndüğüm o an beynimden vurulmuşa döndüm. Resmen karşımda küçük bir kız çocuğu ağlayarak bana bakıyordu. Tutulmuştum ve hiçbir şey yapamıyordum. O ana bayılmışım ve sabah hastanede uyandım.

Olanları bekçiye anlattım. Ama duvarda hiçbir yazının yazmadığını hayal gördüğümü söyledi. Bense ne gördüğümden emindim. O günden sonra bir daha inşaata hiç gitmedim.

BU İÇERİĞİ NE KADAR BEĞENDİNİZ?

Puanlamak için bir yıldıza tıklayın!

Ortalama değerlendirme 5 / 5. Oy sayımı: 1

Şu ana kadar oy yok! Bu gönderiye ilk oy veren siz olun.

FacebookTwitterPinterestRedditTumblrLinkedInWordPressBloggerFlipboardBufferMastodonSina WeiboWhatsAppLineTelegramMessengerSkypeViberWeChatMessageDiggGmailEmailCopy LinkShare
Keşfet

ParanormalHaber sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et

ParanormalHaber sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et

Exit mobile version