Üç Harfli Damat Adayı

36
0
(0)

Cin HikayeleriOkurumuz, bizzat şahit olduğu ve falcı komşuları sayesinde açığa çıkan bir aşık cin olayının hikayesini anlattı:

10 sene önce kadardı. Mahallemizde oturan bir falcı abla vardı. Onu eve çağırdık ve kahve falımıza bakmasını istedik. Sıra kardeşime geldiğinde ona bir yüzük tarif etti ve “O nerede?” dedi. Kardeşim de çantasından aynen tarif edilen yüzüğü çıkardı verdi. O yüzüğü bir üç harflinin onunla nişanlanmak için verdiğini söyledi. Hatta işaret parmağına takmasını onun istediğini söyledi.

İnsan kılığında göründüğünü, uzun boylu, saçları omuzlarında hatta yeşil gözlü biri diye tarif etti. Kardeşim de onayladı; çantasını tamire götürdüğü zaman çantacıda aynı bu tarifte birinin olduğunu. Orada beklerken kardeşime, fal bakabileceğini söylemiş. Kardeşim reddedince ısrar ediyor. Bizimki de “İyi o zaman, benim önemli bir işim var. Bu günlerde netice bekliyorum.

O iş ne olacak? diye soruyor. Bu da “Sonu çok iyi. Gideceksin.” diyor. Halbuki kardeşim bir yere gideceğinden bahsetmemiş. Ve işi oldu yurt dışına gitmişti. Neyse, kardeşim beklerken dükkana altı yedi yaşlarında ikizler geliyor ve bu adama “Dayı yüzüklerini getirdik.” diyorlar. Adam da yüzüklerden birini bizimkine yine ısrarla “Uğur getirir” bilmem ne, “Para almayacağım” diye veriyor ve aynen bizim falcı ablanın söylediği gibi bu yüzüğü işaret parmağına takması gerektiğini söylüyor.

Neyse, falcı abla, bu yüzüğü taktığı zaman çok asabi olduğunu söyledi ve kardeşim de doğruladı. Yüzüğü bizim falcı abla aldı ve yerine yeşil taşlı başka bir yüzük verdi. Aradan 1-2 sene geçmişti. Kardeşim yurt dışına gitmişti. Diğer kardeşim de evde arkadaşlarıyla cin çağırıyor, ben tv seyrediyordum. O an aklıma geldi ve yanlarına gidip bir kaç soru sorup soramayacağımı sordum.

Kabul ettiler. Bizimkiler sorularımın cevabını bildikleri için fincanı oynatmasınlar diye sorularımı sadece aklımdan geçireceğimi söyledim. çünkü akıldan geçenleri okuduklarını duymuştum.  Aklımdan önce “Kardeşim nasıl?” diye geçti. “İyi” diye cevapladı. Sonra “Ona yaklaşmaya çalışan bir, üç harfli vardı. Yine çevresinde mi?” diye geçti aklımdan. “Hayır” yazdı.

“Peki neden yaklaşamıyor?” diye sorduğumda “Saniye” diye yazdı. Saniye de bizim falcı ablanın ismiydi. Bu olaydan sonra kardeşime yeşil yüzüğü sormuştum. Bize anlatmamış ilk başta ama iş yerinde, dolapta, cüzdanının içinden çalındığını söyledi. Parasına dokunmayıp sadece yüzüğü almışlar. Biz o üç harflinin olduğunu düşünüyoruz hala… Kardeşim şu an evli ve bu gibi olaylar artık olmuyor. Yani kurtuldu ve dilerim bir daha olmaz…

Ana Sayfa Paranormal Deneyimler

BU İÇERİĞİ NE KADAR BEĞENDİNİZ?

Puanlamak için bir yıldıza tıklayın!

Ortalama değerlendirme 0 / 5. Oy sayımı: 0

Şu ana kadar oy yok! Bu gönderiye ilk oy veren siz olun.

FacebookTwitterPinterestRedditTumblrLinkedInWordPressBloggerFlipboardBufferMastodonSina WeiboWhatsAppLineTelegramMessengerSkypeViberWeChatMessageDiggGmailEmailCopy LinkShare
Keşfet

  1. […] aşık olurmuş. Bu güzelliğe sahip olmak isteyen pek çok zengin, ağanın kapısını çalar, damatlık dilermiş. Ama kız kendisini istemeye gelenlerin hep­sini geri çeviriyormuş. Babası da tek […]

ParanormalHaber sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et

ParanormalHaber sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et

Exit mobile version