Korku Gecem

22
0
(0)

Yaşanmış Korku Hikayeleri – Eşi iş gezisine çıktığı için evde yalnız kalan bir kadının yaşadığı korkutucu olayın gerçek hikayesi.

İsmim Hanife, 46 yaşında bir ev hanımıyım. Evimde sakin, huzurlu bir hayat sürüyordum. Taa ki eşimin uzun bir iş seyahatine çıkmak zorunda kaldığı o güne dek… Eşim gittikten sonra evde tuhaf şeyler olmaya başladı. Banyo yaptığımda sırtımda soğuk bir nefes hissediyordum. Yemek yaparken sanki mutfağın kapısından birileri beni izliyormuş gibi bir hisse kapılıyorum. Eşim beni telefonla aradığında, onunla konuşurken telefon sürekli yüzüne kapanıyordu ama başkasıyla konuşurken bu sorunla karşılaşmıyordum…

Geceyarısı Kapımı Çaldı

İlk bir hafta geçtikten sonra bu rahatsızlıklar iyice arttı. Bir gece; takribi olarak saat üç sularında kapım çalındı. Korka korka da olsa gidip kapıyı açtım. Evde yalnız başına bir kadındım neticede. Kapıda gözlerinin kör olduğunu söyleyen yaşlı bir kadın duruyordu. Kadın, benden kendisini içeri almamı rica etti. Üstü başı kir içinde olmasına rağmen aldım. Koltuğa oturtup, yiyecek bir şeyler ikram etmek için mutfağa gittim.

Mutfakta; kadın için atıştırmalık bir şeyler hazırladıktan sonra arkamı döndüm ki kadın hemen yanıbaşımda! “Bana bir bardak su verir misin” dedi. Alelacele suyunu verdim kadının. Kadın yemeğini yedikten sonra “Bu gece burda kalayım; sabah çıkar giderim” deyince de kabul ettim. Geceyarısı bu durumdaki bir kadının tek başına sokakta kalmasına gönlüm elvermedi. Yatağını hazırladım ve yatmaya gittim.

Kadın Kendi Gölgesiyle Konuşuyor Gibiydi

Sabah ezanına bir saatten az bir süre kala; salondan gelen bazı sesler işittim. Yavaş adımlarla, ses çıkarmamaya dikkat ederek merdivene kadar geldim. Sessizce kadını izliyordum. Kadın kendi gölgesiyle konuşuyordu… Bense neler olup bittiğini anlamaya çalışarak, şaşkınlıkla onu izliyordum. Kadın aniden kafasını bana doğru çevirdi! İçime ani bir korku doldu. Öyle ki korkudan boncuk boncuk terlemeye başladım. Hemen yatak odasına girdim ve kapıyı kilitledim. 

O Korkuyla Evden Çıktım

Tam o esnadan elektrikler kesildi. Tuhaf olduğu kadar korkutucu olansa şuydu: Bütün mahallede elektrik vardı ama sadece benim evimde yoktu… El fenerini yaktığımda camın kenarında o kadını gördüm. O an Euzu Besmele çektim, kapıyı açıp aşağı kata indim. Kadın bana Arapça; ne olduğunu anlamadığım bir şeyler söyledi. O korku ve panikle hemen evden çıkıp, apar topar komşuya gittim.

Sabaha kadar orada kaldım. Evlerine sığındığım komşuya gece yaşadığım her şeyi anlattım ama bana inanmadılar. Selçuk Bey eve baktı ama “Kimseyi göremedim” dedi. Ertesi gün hocaya gittiğimizde üzerimde büyü olduğunu öğrendim hem de kayınvalidem yapmış… Şimdi kocamla başka bir memlekete taşındık ama hala aynı şeyleri yaşıyorum.

Ana Sayfa Paranormal Deneyimler

BU İÇERİĞİ NE KADAR BEĞENDİNİZ?

Puanlamak için bir yıldıza tıklayın!

Ortalama değerlendirme 0 / 5. Oy sayımı: 0

Şu ana kadar oy yok! Bu gönderiye ilk oy veren siz olun.

FacebookTwitterPinterestRedditTumblrLinkedInWordPressBloggerFlipboardBufferMastodonSina WeiboWhatsAppLineTelegramMessengerSkypeViberWeChatMessageDiggGmailEmailCopy LinkShare
Keşfet

  1. […] yeri… Başladık kazmaya. O an evin kapısı açılıp kapandı! Acaba evde yaşayan biri mi var korkusuyla el fenerlerini kapattık. Ancak bir süre bekledikten sonra yine kazmaya devam […]

  2. […] Görünümleri o kadar da kötü ve ürpertici olmamasına rağmen içimde uyandırdıkları korku hissi çok yoğundu. Onları gördüğüm andan itibaren telepatik yolla iletişim kurmaya […]

ParanormalHaber sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et

ParanormalHaber sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et

Exit mobile version