3 Kısa Cin Hikayesi

126
0
(0)

Cinli Kısa Korku Hikayeleri – Anlatıcıları tarafından gerçekten yaşandığı iddia edilen 3 kısa cin hikayesi. Okuyacağınız yaşanmış cin hikayelerinin başlıkları ise şöyle: Resim, Nişanlanmamla Başladı, Misafirler Gitti mi?

Resim 

Size başımdan geçen inanılması güç bir olayı anlatacağım… O sıralar 18 yaşındaydım. Evde tek başıma kalıyordum. Bizim daire dördüncü katta olduğu için pencerem sonuna kadar açık, odamda resim çiziyordum. O anda aklıma önceden seyrettiğim bir korku filmi geldi. Bir anda ürpermiştim. O korku filminde olanların benzerlerinin başıma geleceğinden habersizdim. Mutfağa bir bardak su almaya gittim.

Odama dönerken; arkadan bir elin omzuma dokunduğunu hissettim. Kapıldığım ani korkunun etkisiyle bardağı fırlatıp odama koştum. “Ne olur yardım edin!” diye kendi kendime mırıldanıyordum. Mırıldanıyordum çünkü korkudan bağıramıyordum. Sesim en fazla bu kadar; sadece mırıltı denebilecek bir seviyede çıkıyordu. Dördüncü katta olmamıza rağmen penceremden tıkırtılar geliyordu.

Bense o esnada odamın bir köşesinde, dizlerimin üstüne çökmüş ağlıyordum. Biraz olsun sakinleştikten sonra dışarı çıkmaya karar verdim. O sırada masanın üzerindeki resim dosyalarında garip bir resmin çizili olduğunu fark ettim. Oysa ben öyle bir resim çizmemiştim! Korkudan neredeyse delirme safhasına gelmiştim. Odamın kapısını açmamla kendimi dışarı atmam bir oldu.

Sanki apartmanda benden başkası oturmuyormuş gibi geliyordu. Gece saat 01:00  civarlarıydı. Sokakta kimsecikler yoktu. Bense sokakta pijamalarımla ne yapacağımı bilmez halde yürüyordum. Sonra ilerde birkaç kedi belirdi. Sanki beni takip ediyor gibi peşimden geliyorlardı. Nedense kedilerin bana saldıracağı düşüncesine kapıldığım için koşarak kaçmaya başladım.

Etrafta benden başka kimse yok gibiydi ya da bir şekilde ben göremiyordum. Sabaha karşı, Güneş yeni yeni doğarken kendime geldim. Odamdaydım. Pencerem ardına kadar açıktı. Gördüklerimin rüya olduğunu düşündüm doğal olarak… Fakat pijamalarımın kirli olduğunu fark ettim. Ayrıca sağ ayak bileğimde de çizikler vardı. Kedilerin pençe izleri gibi…  O günden sonra bir daha hiç resim çizmedim. 

BU İÇERİĞİ NE KADAR BEĞENDİNİZ?

Puanlamak için bir yıldıza tıklayın!

Ortalama değerlendirme 0 / 5. Oy sayımı: 0

Şu ana kadar oy yok! Bu gönderiye ilk oy veren siz olun.

FacebookTwitterPinterestRedditTumblrLinkedInWordPressBloggerFlipboardBufferMastodonSina WeiboWhatsAppLineTelegramMessengerSkypeViberWeChatMessageDiggGmailEmailCopy LinkShare
Keşfet

ParanormalHaber sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et

ParanormalHaber sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et

Exit mobile version