Uzun Yola Çıkan Erkeğin Başka Kadınlara Bakmaması İçin Büyü

70
0
(0)

Anadolu’da sık uygulanan ve gurbete çıkan erkeğin eşini unutmaması, başka kadınlarla olmaması için yazılan muska ve büyü uygulaması.

Aşağıda detaylarını paylaşacağımız büyü uygulaması daha çok: para kazanmak veya benzeri sebeplerle gurbete gidecek olan bir erkeğin; eşi, nişanlısı, sevgilisi; tarafından; erkeğin erken dönmesi, yabancı kadınlara kapılıp kendisini unutmaması için, yola çıkmadan birkaç gün önce yapılır.

Uygulama, bir cinci hoca tarafından gizlice okunan dua ve muska yapımını içerir. Yapılan uygulama gurbete veya uzun yola çıkacak kişi tarafından gizlenmeli, onun haberi ve bilgisi dahilinde yapılmamalıdır.

Cinci, kadının ve yola çıkacak erkeğin isimlerini, harfleri birbirine girecek biçimde iç içe yazar ve bir daire içine alır. Daire, ancak ilgili kişilerin isimlerinin yazılma işlemi tamamlandıktan sonra çizilir. Önce dairenin çizilip, sonra isimlerin yukarıda sözü edilen şekilde yazılması söz konusu değildir. Sıralama önemlidir. Dairenin çevresine, dairenin etrafını saracak şekilde ve Arapça olarak “El-muhabbet daimi” yazılır.

Sonra, hoca tarafından Kuran’dan “Yusuf” suresi okunup, uygulamayı yaptıran bayanın yüzüne, erkeğin ise evinin olduğu yöne doğru üflenir. Ardından; bu kişilerin birbirlerinden ayrılmamaları, bir yastıkta kocamaları, erkeğin gurbetten erken dönmesi için dua edilir.

Sonra; okunmuş bir tuz, okunmuş bir tas suyun içine atılır ve “Bu tuz nasıl eriyip suya karışıyorsa, bu eşler de birbirlerine sevgiyle öyle bağlansın, öyle kaynaşsın” diye dua edilip etrafa üflenir. Sonra başta sözü edilen üzeri yazılı kağıt; üç kat muşambaya, üç kat yeşil beze sarılıp, yedi dikişle dikilir. Her dikiş vuruşta erkeğin ve kadının isimleri zikredilerek “Sudku’l-azim ve’l daim” denilerek muskaya üflenir.

Daha sonra, bir bardak suyun içine birkaç akide şekeri atılıp, eritilir. Kadın ve erkeğin adları mor mürekkeple bir kağıda yazılıp suda ezilerek eritilir. Bardağın içindeki bu su şerbete katılır. Kadın, bu
şerbeti, eşi yola çıkmadan bir gece önce erkeğine içirir. Hazırlanan muskayı ise kapının eşiğinin altına gizler.

Şerbeti içen, eşiğe gizlenmiş muskanın üstünden geçip, evinden, eşinden ayrılan erkek başka kadınlara bakmaz, eşini gönlünden çıkarmaz, içtiği şerbet gibi tadını damağında duyar ve özlemiyle yanar.

BU İÇERİĞİ NE KADAR BEĞENDİNİZ?

Puanlamak için bir yıldıza tıklayın!

Ortalama değerlendirme 0 / 5. Oy sayımı: 0

Şu ana kadar oy yok! Bu gönderiye ilk oy veren siz olun.

FacebookTwitterPinterestRedditTumblrLinkedInWordPressBloggerFlipboardBufferMastodonSina WeiboWhatsAppLineTelegramMessengerSkypeViberWeChatMessageDiggGmailEmailCopy LinkShare
Keşfet

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.

ParanormalHaber sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et

ParanormalHaber sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et

Exit mobile version