Gizlenme Büyüsü Nasıl Yapılır

730
4.8
(4)

Gizlenme büyüsü nedir, nasıl yapılır, kimler yaptırabilir? Gizli işlerinizi korumak için cinci büyüleri ve muskaları öğrenin.

Gizlenme büyüsü, kadınların yaptıkları gizli işlerin ve çapkınlıkların ortaya çıkmaması için başvurdukları bir cinci büyüsüdür. Bu büyü sayesinde, kadının hareketleri ona kin besleyenlerin gözünden saklanır ve koruyucu cinler onu kötü niyetli kişilerden uzak tutar.

Gizlenme büyüsünün nasıl yapıldığı, hangi malzemelerin kullanıldığı ve hangi tür muskaların takıldığı bu makalede anlatılmaktadır. Ayrıca, gizlenme büyüsünün kimler tarafından yaptırılabileceği ve hangi durumlarda uygun olmadığı da belirtilmektedir. Gizlenme büyüsü hakkında merak ettiğiniz her şeyi Paranormal Haber’de bulabilirsiniz.

Gizlenme Büyüsü Nasıl Yapılır

Kadınlar, gizli işlerinin ve çapkınlıklarının ortaya çıkmaması için büyü yaptırır. Bu büyüyü yaptıran ve muskayı boynunda taşıyan kadının hareketleri, ona kin besleyenlerin gözünden saklanır. Koruyucu cinler, onların gözlerine birer perde indirirmiş.

Cinci, kadından yedi farklı akar çeşmeden alınmış yedi fincan su getirmesini ister. Bu sular üç gün boyunca ayrı ayrı kaplarda ve yerlerde tutulur. Bu süre içinde cinci, her suyun yanına günde üç kere gidip birer «ya hafi», üçer «ya alimu’l gayb» der ve sulara üfler.

Üçüncü gün sonunda kadın gelir ve cincinin çizdiği dairenin içine girer. Cinci kadının gözlerini bir yaşmakla kapatır, üç kere «düşman gözlerini bağladım» diyerek kadının yüzüne üfler, Kur’an okur ve tanrıya dua eder. İstediği zaman bu sözleri Arapça söyleyebilir. Sonra suların birini alır, «sele suya» diyerek damla damla kadının başına, ellerine, dizlerine akıtır, yetmiş bir «yâ settar» der ve kadının yüzüne üfler.

Bu süreç yedi gün boyunca devam eder ve yedinci günün sonunda, son işlem tamamlandıktan sonra, büyük bir göz deseni olan bir muska çizilir. Gözün çevresine üç kez “ya hafi” yazılır. Kağıt üçe katlanır, iki kat muşamba ile kaplanır, üzerine bir yama geçirilir ve kırk bir dikişle dikilir. Her dikişte “ya mahfi, ya settar, ya kahhar” söylenir ve yere tükürülür.

Gizlenme Büyüsü
Gizlenme Büyüsü

Kadın muskayı koynuna koyar ve sadece yıkandığı zaman çıkarır. Bu muska sayesinde, kimse onun yaptıklarına kulak asmaz veya dedikodusunu yapmazmış. Eğer olay duyulursa, muskanın ve önceki okuma ve üflemelerin etkisi ortadan kalkarmış.

Kimler Bu Büyüyü Yaptırabilir

Genç, davranışlarından hoşlanılmayan, güzel ve gösterişli kadınlar bu tür muskaları yaptırabilirler. Ancak yaşlı, istenmeyen veya evli kadınların böyle bir işe girişmeleri uygun değildir çünkü eve uğursuzluk getirebilirmiş. Eskiden özellikle İstanbul’da, mahalle çapkınlarının diline düşmekten korkan ve gizli sevgilileri olan kadınlar, bu tür muskaları yaptırmışlardır.

Gizlenme büyüsü, kadınların gizli işlerini ve çapkınlıklarını korumak için yaptırdıkları bir cinci büyüsüdür. Bu büyü ile kadının davranışları ona kin besleyenlerin gözünden uzaklaşır ve koruyucu cinler onu kötü niyetli kişilerden kurtarır. Gizlenme büyüsünün nasıl yapıldığı, hangi malzemelerin kullanıldığı ve hangi tür muskaların takıldığı bu makalede anlatıldı. Ayrıca, gizlenme büyüsünün kimler tarafından yaptırılabileceği ve hangi durumlarda uygun olmadığı da belirtildi.

Benzer konular hakkında daha fazla bilgi edinmek isterseniz, Paranormal Haber’in diğer yazılarını da okuyabilirsiniz. Siz de gizlenme büyüsü ile ilgili düşüncelerinizi ve deneyimlerinizi yorum bölümünde paylaşabilirsiniz. Paranormal Haber’i takip etmeye devam edin.

Paranormal Haber * Wikipedia / Büyü

BU İÇERİĞİ NE KADAR BEĞENDİNİZ?

Puanlamak için bir yıldıza tıklayın!

Ortalama değerlendirme 4.8 / 5. Oy sayımı: 4

Şu ana kadar oy yok! Bu gönderiye ilk oy veren siz olun.

FacebookTwitterPinterestRedditTumblrLinkedInWordPressBloggerFlipboardBufferMastodonSina WeiboWhatsAppLineTelegramMessengerSkypeViberWeChatMessageDiggGmailEmailCopy LinkShare
Keşfet

  1. Elif says

    Gizlenme büyüsünü kendi kendimize yapabiliriz gizlenme büyüsü yağyırmış birinin büyüsünü nasıl bozabiliriz

    1. Sinan says

      nasıl yapılacağı bilindikten sonra bir medyum, cinci hoca yahut kendiniz tarafından yapılması arasında bir fark yok bilindiği kadarıyla.

    2. Sinan says

      Bunu biraz araştırmak gerek. Benim de bir bilgim yok bu konuda.

ParanormalHaber sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et

ParanormalHaber sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et

Exit mobile version