Sebepsiz Ağlayan Çocuğu Susturmak İçin Dua

94
5
(1)

Sebepsiz ağlayan çocuğu susturmak, ağlamasını kesmek için bir bardağa yazılarak su ile doldurulur, muhtelif zamanlarda çocuğa içirilir.

El Hasib Esması

Sebepsiz Ağlayan Çocuğu Susturmak İçin Dua - El Hasib Esması
Sebepsiz Ağlayan Çocuğu Susturmak İçin Dua – El Hasib Esması

Allah Teala’nın bu mübarek ismi şerifi “Mükellefleri hesaba çeken, ihtiyaç olan şeyleri yaratan.” anlamlarına sahiptir. Bu ismi şerifin zikir adedi 550, zikir saati Güneş‘tir.

Devamlı Sebepsiz Ağlayan Çocuğu Susturmak İçin

Devamlı sebepsiz yere ağlayan çocuğun ağlamasını kesmek için bir bardağa yazılarak su ile doldurulur, muhtelif zamanlarda çocuğa içirilir.

Yorgunluktan Kurtulmak İçin

Kim bir bardak su üzerine bu ismi şerifi yedi defa okur, içerse meydana gelecek yorgunluktan emin olur. Ancak bunu sabah ve akşamları tekrarlanmalıdır. Kureyş Suresi ile birlikte okunmalıdır.

İnsanlardan Saygı ve Hürmet Görmek İçin

Bu ismi şerifi okumayı vird edinenler yani düzenli ve sürekli okumayı adet edinenler başkaları tarafından hürmet görürler ve sevilirler.

Kötü Komşuya Karşı

Her kim hırsızdan, nazar değmesinden, düşmanından, komşusunun kötülüklerinden korunmak isterse perşembe gecesinden başlamak üzere yedi gün; geceleri ve gündüzleri yetmişer defa “ Yâ Hasbiyellâhül hasib” diye okumalıdır.

Dileklerin Gerçekleşmesi İçin

Hali bir yerde, bu mübarek ismi şerifi, bir ay müddetle, hiç ara vermeden beşer yüz defa kıbleye karşı dönerek okuyanın bütün hacetlerini Allah Teala ihsan eder.

BU İÇERİĞİ NE KADAR BEĞENDİNİZ?

Puanlamak için bir yıldıza tıklayın!

Ortalama değerlendirme 5 / 5. Oy sayımı: 1

Şu ana kadar oy yok! Bu gönderiye ilk oy veren siz olun.

FacebookTwitterPinterestRedditTumblrLinkedInWordPressBloggerFlipboardBufferMastodonSina WeiboWhatsAppLineTelegramMessengerSkypeViberWeChatMessageDiggGmailEmailCopy LinkShare
Keşfet

ParanormalHaber sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et

ParanormalHaber sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et

Exit mobile version