Düşmanlarınız Hakkında Bilgi Veren Yılan Rüyaları

56
4
(1)

Rüya tabiri ilmine göre rüyalarımız bize gelecekten haberler verirler. Bu minvalde rüyada yılan görmek ne anlama gelir? Rüyada yılan gören kişileri yakın gelecekte neler bekliyor?

Yılan rüyaları, rüya tabiri alimlerinin neredeyse tamamının fikir birliğine göre; bize rakip ve düşmanlarımız hakkında bilgi ve istihbarat verirler. üyada yılan görmek, çoğunlukla gizli bir düşmanınız olduğuna dair ruhani bir uyarıdır. Büyük yılan güçlü bir düşmana, küçük olansa zayıf bir düşmana işaret eder. Etrafında birçok yılanlar görenin akrabaları, kendisine düşmanlık ederler. Bunların kendisini soktuğunu gören, akrabalarının zararına uğrar.

Niteliklerine Göre Tabiri

Siyah Renkli İse

Molla Cami’ye göre; siyah yılan, hile ve yaramazlığı cihetiyle düşmanının en şiddetlisidir. Beyaz ise zayıf ve kuvvetsiz düşmandır. Kirmani demiştir ki: Yanında küçük yılanlar olan siyah bir yılan görenin; malı, itibarı ve yardımcıları artar. 

Yeşil Renkli İse

Din, düşünce veya inanç açısından düşmanlığın sembolüdür. 

Sarı Renkte İse

Hastalık ve zayıf düşmandır. 

Kırmızı Renkte İse

Akrabaları ve taraftarları çok ve kuvvetli bir düşmana delalettir. 

Kanatlı İse

Kanatlı yılan gören ve onu istediği gibi idare eden, servet sahibi olur. Talihi yaver gider. 

Ayaklı İse

Güçlü bir düşmanın ifadesidir.

İri ve Uzun İse

Meşhur rüya tabircisi Mola Cami’ye göre; rüyada iri ve uzun yılan görmek, ileride yaşayacağınız bir korkuya işaret eder. Bu bazen de aile, kadın ve evlattan gelecek olan düşmanlığa işaret eder. Molla Cami bu rüyanın bazen yaramaz, korkunç ve şerli komşuya işaret edebileceğini de ifade etmiştir. 

Metal Yılan

Altın, gümüş veya diğer metallerden yapılmış bir yılan görmek yakın gelecekte size erişecek büyük bir faydaya işaret etmektedir. 

Boynuzlu Yılan

Tırnaklı, pençeli ve boynuzlu yılan; çok sert, haset (kıskanç) ve büyük bir düşmanının ifadesidir.

Uçan Yılan

Uçarak yükselen bir yılan görmek yakın gelecekte yaşayacağınız bir sevinç ve mutluluğu müjdelemektedir. Molla Cami’ye göre bu rüya düşmanların başka bir yere gideceğine, rüyayı gören kimseden uzaklaşacakları anlamına gelir. 

Gerçekleşen Fiile Göre Tabiri

Rüyada görülen yılanın nitelikleri kadar gerçekleştirdiği fiillerin de tabirin manasına etkisi vardır. Tabir alimleri bunların birçoğunu sınıflandırıp, anlamlandırmışlardır. Başlıcaları aşağıda açıklanmıştır…

Yılan Isırması

Molla Cami’ye göre; kendisini yılanın ısırdığını gören kimseye düşmanı tarafından bir eza ve meşakkat erişir. Yılanın, kendisini zehirleyerek vücudunun şiştiğini gören kimsenin başına yakın gelecekte bir kötülük gelecektir. Zehirin kendisine tesir edip et ve kemiklerini birbirinden ayırdığını görse, o kimse düşmanı ile harb eder ve mağlup olur. Ailesi ve çoluk çocuğu muhtelif şehirlere dağılır.

Nablusi’ye göre bir yılanın cinsel organını yuttuğunu gören kimse eşinden bazı kötü sözler işitecek demektir. Yahut bir şekilde eşi tarafından domine edilerek, baskı altında kalacaktır. Bu rüyanın bir diğer yorumu ise rüya sahibinin eşi tarafından aldatılacağı şeklindedir.

Yılanla Konuşmak

Eğer rüyanızda bu hayvanla konuştuğunuzu gördüyseniz gelecekte düşman veya rakibinizle barışacağınız, sulh yapacağınız anlamına gelir. Yahut ondan size gelecek bir faydaya işaret etmektedir.

Yılan Eti Yemek

Bu hayvanı eti, derisi ve kemiği düşmanın mal ve mülküne işaret eder. Eğer bunlardan birini yediğinizi veya herhangi bir şekilde faydalandığınızı gördüyseniz bu; yakın gelecekte rakip veya düşmanlarınızın mülk ve imkanlarından faydalanacağınızı haber veren bir mesajdır. olla Cami’ye göre; bu hayvanın etini pişirerek veya çiğ olarak yediğini gören kişi, düşmanına galip olur ve düşmanının malına sahip olur. Bu sebeple sevince erişir. 

Yılan Tarafından Yutulmak

Nablusi’ye göre; rüyada bu hayvan tarafından yutulduğunu gören kimse, büyük bir terfi, pozisyon yahut zenginliğe sahip olur.

Vücudunuzdan Yılan Çıkması

Bir kimse kendi ağzından, burnundan, sırtından yahut cinsel organının deliğinden bir yılan çıktığını görmüşse o kimsenin bir çocuğu dünyaya gelecek demektir. Ancak vücudun yukarıda sayılan bölümlerinden farklı herhangi bir yerinden çıktığı görülmüşse bu; aile üyelerinden birinin rüyayı gören kişiye olan düşmanlığına dair bir uyarıdır. 

Ağzından Yılan Çıktığını Görmek

Rüyanızda ağzınızdan bir yılan çıktığını gördüyseniz; söylemiş olduğunuz veya yakın gelecekte söyleyeceğiniz kötü ve yersiz sözler nedeniyle zarar görebileceğinize işaret eder. Eğer bu şekilde bir rüya gördüyseniz; zarar görmemek için kime, hangi üslupta, ne söyleyeceğinize çok dikkat etmelisiniz.  Ancak ağzınızdan çıkıp toprağa girdiğini gördüyseniz; bu rüya öleceğinize veya gelecekte çok ciddi bir ölüm tehlikesine maruz kalacağınız anlamına gelir. 

Yılandan Korkmak

Rüyada bu hayvandan korkmak; rakip ve düşmanlarınızın size verebilecekleri zararlara karşı güvende olacağınıza işaret eder. Ancak bu temkinli olmanız sayesinde sağlanan bir güvendir. Güvende kalmak istiyorsanız rakip ve düşmanlarınıza karşı her zaman tetikte ve tedbirli olmayı sürdürmelisiniz. 

Yılanla Boğuşmak

Rüyanızda bu hayvanla boğuştuğunuzu gördüyseniz eğer bir düşmanınız yahut rakibinizden zarar göreceğinize dair ruhani bir işaret almışsınız demektir. Ancak bu boğuşmada hayvanı öldürdüğünüzü yahut onu kestiğinizi gördüyseniz bu; düşmanınıza galip geleceğinize dair bir müjdedir. 

Yılan Yakalamak

Yılan yakaladığınızı gördüğünüz rüya; gerçekleşmesinden korktuğunuz bir durumdan yahut düşman ve rakiplerinizin size verebileceği zararlara karşı güvende olacağınıza işaret eder. Molla Cami’ye göre; bu hayvanı avladığını gören kimse rakip ve düşmanlarına hile yapmak yoluyla onlardan bir şey elde edecektir. irmani demiştir ki: Beyaz bir yılan yakaladığını gören, büyük mertebeye nail olur. 

Yılan Sahibi Olmak

Rüyanızda bir yılanın sahibi olduğunuzu ve ondan hiç korkmadığınızı gördüyseniz bu yakın gelecekte terfi alacağınıza dair bir mesajdır. Bu terfi iş ve kariyer konusunda olabileceği gibi sosyal konumuzun yükselebileceği anlamına da gelebilir. Molla Cami’ye göre iri ve uzun bir yılana sahip olduğunu gören kimse, büyük bir saltanata nail olacaktır..

Yılan Yakmak

Molla Cami’ye göre rüyada böyle bir durum gören kimse gelecekte düşmanına galip gelecektir. 

Yatakta Yılan Öldürmek

Eğer rüyanızda; yatak veya yastığınızın üzerinde bir yılan öldürdüğünüzü gördüyseniz bu rüya eşinizin öleceğine işaret eder. Aynı rüya yakın bir gelecekte eşinizden boşanacağınıza veya birlikte olduğunuz kişi ile ayrılacağınıza da yorumlanabilir. 

Küçük Bir Yılan Öldürmek

İlginç bir şekilde meşhur rüya tabircileri Molla Cami de Nablusi de küçük yılan küçük çocuk anlamına geldiği konusunda hemfikirdirler. Bir kişi rüyasında küçük bir yılanı öldürdüğünü gördüyse eğer bu gelecekte küçük çocuğunun vefat edeceği anlamına gelir.

Bulunduğu Yere Göre Tabiri

Yere Yılan Düşmesi

Bir yere yılan düştüğünü görmek, düştüğü yerin yöneticisinin öleceğini haber vermektedir. 

Başın Üzerinde Yılan Taşımak

Rüyanızda başınızın üzerinde yılan taşıdığınızı gördüyseniz bu; gelecekte devlet kademelerinde itibar sahibi olacağınız anlamına gelir.

Boyundaki Yılan

Nablusi’ye göre; rüyada boynunda yılan olduğunu ve bunu kestiğini gören kişi eşinden boşanır. 

Yaka veya Koldaki Yılan

Nablusi’ye göre; rüyada yakasında ve kolunda korkmadığı beyaz ve küçük yılanın olduğunu gören kimse, kendisi için çok faydalı olacak bir mülke sahip olacaktır.

Sokaklarda Gezen Yılanlar

Molla Cami’ye göre sokaklarda yılanların gezdiği bir yer görmek; o yerde bir savaş yahut çatışma çıkacağını haber vermektedir. Nablusi’ye göre ise söz konusu savaşı o yerin sakinleri değil, işgalciler kazanacaktır. 

Ana Sayfa

BU İÇERİĞİ NE KADAR BEĞENDİNİZ?

Puanlamak için bir yıldıza tıklayın!

Ortalama değerlendirme 4 / 5. Oy sayımı: 1

Şu ana kadar oy yok! Bu gönderiye ilk oy veren siz olun.

FacebookTwitterPinterestRedditTumblrLinkedInWordPressBloggerFlipboardBufferMastodonSina WeiboWhatsAppLineTelegramMessengerSkypeViberWeChatMessageDiggGmailEmailCopy LinkShare
Keşfet

ParanormalHaber sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et

ParanormalHaber sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et

Exit mobile version