Döndü Ablayı Döven Cinler

33
0
(0)

Cinli Korku Hikayeleri – Annemin memleketi olan Giresun’da iken annemin amcasının kızı olan Döndü ablayı cinler sürekli dövüyormuş.

Döndü Ablayı Cinler Dövüyormuş

Cinli Korku Hikayeleri – 17 yaşındaydım ve annemin memleketi olan Giresun’daydık. Döndü abla, o sıralarda 22 yaşında filandı. Annemin amcasının kızı olur kendisi. Onu her gece cinler döverdi ve üzerinde taşıdığı Kuran’ı çıkarması için baskı yaparlardı. Birlikte yatıyorduk onlarda kaldığım zamanlarda ama sabahları vücudunun her yerinde morluklar oluyordu. Bendeyse hiçbir şey olmuyordu ve hiçbir şey de hissetmiyordum…

Bir gece, Döndü abla, onun ablası, ablasının akrabası Emine ve onun nişanlısı, epey geç saate kadar oturduk. Döndü’nün annesi ise saat 11 gibi yattı, uyudu başka odada. Biz, hala sohbet ediyorduk. Saat, gece 02.00 olmuştu.. Döndü ablayı cinlerin nasıl dövdüğünden muhabbet açılmıştı. Emine’nin nişanlısı cinler insanı döver miymiş diye itiraz ediyordu. Ben, cin çağırmayı önerdim. Bu, onlara da cazip gelmiş olacak ki kabul ettiler.

Kibritle Cin Çağırdık

Kiki adında kibrit cinini duymuşsunuzdur belki. Bir kutudan dört tane kibrit çöpü aldık ve cin çağırdık dualarla. Bu islerden çok iyi anlıyordu Döndü. Sorular soruyorduk. Kibritler de sağa sola hareketle bize cevap veriyordu. Ben, yaşımın da küçük olmasından dolayı bayağı zırvalamaya başlamıştım. Cinle dalga geçiyordum. Yanımdakilerse iyice korkmuşlardı benim cine ileri geri konuşmamdan! Beni sürekli, “Sus!” diye uyarıyorlardı.

Neyse, bir müddet sonra ışık, kendiliğinden kapandı. Kalktım, düğmesine bastım, açtım. Arkamı döndüm ki tekrar “çattt!” diye düğmeden kapandı ışık! Bulunduğumuz oda köy evi olduğundan, mutfak ve oturma odası bir kullanılan bir oda. Mutfak dolabı, zangır zangır titremeye ve tabaklar birer birer yere dökülmeye başladı. Hepimiz, korkudan sapsarı olmuştuk. Televizyon açık değildi. Birden açıldı. O zamanlar, sadece TRT 1 gösteriyordu köy yerinde. Bilmediğimiz yabancı kanallar, fişek gibi açılıp kapanıyordu..

Biz, bin bir dua okuyarak cini göndermeye çalışıyorduk. Artık yorulduk ve kibrit çöplerini masanın üzerine bıraktık. Aman Allah’ım! Cin gitmemişti ve masanın üzerindeki kibrit çöpleri, kendiliğinden hareket ediyordu. Döndü’nün akrabası olan kadın, bayıldı bayılacak…

Nişanlısını Cinler Taşlamış

Saat 04.00 olmuştu artık ve Döndü’nün akrabası olan Emine’nin nişanlısı eve gidecekti. Köy yerlerini bilirsiniz. Acayip sessiz ve ürkütücü olurlar. Evine gideceği yol da ormanın içinden geçen ve bir derenin kenarı boyunca devam ediyor. Neyse, bu çıktı gitti ve biz, cini göndermek için uğraşmaya devam ettik.. Tabii ki başaramadık. Öyle kızdırmışım ki onu, her yeri darmadağın etti diyebilirim… Ve işin ilginç yani, yan odada yatan yengemin çıt bile duymamış olmasıydı..

Sabah ezanı okunurken, hepimiz korkudan ve uykusuzluktan uyuyakalmışız… Yengemin sesiyle uyandık. “Ortalığın hali ne böyle!” diye bağırıyordu. Ona anlattık. O da ürperdi ve kızdı bize. Emine’nin nişanlısı da ertesi günü geldi ve gece eve gittiği yolda, onu taşlamış cinler. Bu taşlar, pek bir yerine isabet etmemişse de omzuna ve alnına çarpmış ve taşların çarptığı yerler oldukça morarmıştı.

Aynı gece anneannemin evine gittim yatmaya ve o gece Döndü ablamı da çok sıkıştırmışlar ve acayip dövmüş cinler. Kız, günlerce vücudu ve yüzü morluklar içerisinde gezmek zorunda kaldı. Komşumuz olan bir hocaya olanları anlattık! Hoca bile dehşete kapıldı ve cinin, beni yaşım küçük olduğu için affettiğini, yoksa yetişkin bir insanın cinle o şekilde dalga geçse çarpılacağını, ağzının burnunun ters döneceğini söyledi…

Ana Sayfa * Paranormal Deneyimler 

BU İÇERİĞİ NE KADAR BEĞENDİNİZ?

Puanlamak için bir yıldıza tıklayın!

Ortalama değerlendirme 0 / 5. Oy sayımı: 0

Şu ana kadar oy yok! Bu gönderiye ilk oy veren siz olun.

Bu yazı sizin için yararlı olmadığı için üzgünüz!

Bu gönderiyi geliştirelim!

Bize bu yazıyı nasıl geliştirebileceğimizi söyleyin?

Keşfet

ParanormalHaber sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et

ParanormalHaber sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et