Babamı Boğan Varlık

17
0
(0)

Kısa Korku Hikayeleri – Sizlere uzun zaman önce yaşadığım ama bir türlü etkisinden kurtulamadığım bir olayı anlatmak istiyorum. Benim 14 yaşında, kardeşimin de henüz 5 yaşında olduğu bir dönemdi.

Kısa Korku Hikayeleri – Kardeşim gece yatmadan önce çok huzursuzluk çıkarırdı. Sürekli başka varlıklardan korkar bu nedenle benimle birlikte yatmak isterdi. Yine o gecelerden biriydi. Kardeşim benim yanıma geldi ama bir türlü onu uyutmayı başaramamıştım. Gecenin 2’sine kadar bu şekilde devam etti. Kardeşim uyuduktan sonra ben de bir süre arkadaşımla mesajlaşmaya karar vermiştim. Kardeşim bir anda uyandı ve “Beni neden parka götürmüyorsun?” diye söylenerek koşarak odasına kaçtı.

Uyku sersemi olduğundan dolayı bu tarz bir şey söylediğini düşündüm. Kardeşim içeri girdiği sırada büyük bir çığlık attı. “İçerde yabancı bir adam var!” diye bağırıyordu. O sırada içeri annem girdi. Şok olmuş bir vaziyetteydi. Bize bir şeyler anlatmaya çalışıyor ama bunu bir türlü beceremiyordu. Babam gelince anneme hızlıca bir tokat atarak kendine gelmesini sağladı. Annem kendine gelince olanları yalnızca babama anlatabileceğini söyledi.

Odaya geçtikten sonra annem heyecanlı bir şekilde olanları anlatmaya başladı. Annem meğerse babamın yanında siyah pardesülü bir adamın onu boğazladığını görmüş. Babam bu anlatılanlara o sırada pek inanmadı. Ama az önce kardeşim bana bu durumun aynısını anlatmıştı. Annemin durumu görmesinden sonra babam kurtulabilmiş. O günden sonra daima ışıkları açarak uyudum. Annem ve babamda aynı şekilde dualarla korunarak bu zorlu günleri atlatabildi.

Ana Sayfa * Paranormal Deneyimler 

BU İÇERİĞİ NE KADAR BEĞENDİNİZ?

Puanlamak için bir yıldıza tıklayın!

Ortalama değerlendirme 0 / 5. Oy sayımı: 0

Şu ana kadar oy yok! Bu gönderiye ilk oy veren siz olun.

Bu yazı sizin için yararlı olmadığı için üzgünüz!

Bu gönderiyi geliştirelim!

Bize bu yazıyı nasıl geliştirebileceğimizi söyleyin?

Keşfet

ParanormalHaber sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et

ParanormalHaber sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et