Ailem Yaşadıklarıma İnanmadı

46
0
(0)

Kısa Korku Hikayeleri – Cinlerle ilgili ilk korkunç deneyimini 12 yaşında ablasının odasında yatarken bir gece aniden uyandırılarak yaşayan çocuğun anlattıkları.

Kısa Korku Hikayeleri – Henüz 12 yaşında başımdan geçen korkunç bir olayı sizlerle paylaşmak istiyorum. Çocukken benden birkaç yaş büyük ablamla aynı odayı paylaşıyorduk. Aslında her gecemiz sorunsuz geçerken, o gece gerçekleşen olay beni derinden etkilemişti. O zamandan sonra evin içinde farklı yaratıklarla birlikte yaşadığımıza artık ikna olmuş durumdaydım.

Bir gece vakti, oldukça geç bir saatte uykudan aniden şiddetli bir şekilde, sanki bir elin dürtüklemesiyle uyandım. Yarı uykulu halde yatağımdan kalkıp etrafıma baktım. Karşımda duran şey ise upuzun bir gölgeydi. İnsan gölgesine benzeyen bu gölge, ablamın yatağının başında oturmuş etrafı seyrediyordu. Gördüklerim beni büyük korkuya uğratmış, korkudan resmen donakalmıştım. O sırada aklıma gelen her türlü duayı okuyarak yorganın altına kapandım.

O gece sabaha kadar gözüme uyku girmedi. Ablam olanlardan habersiz yatağında uyuklamaya devam ediyordu. Sabahın ilk ışıklarını beklemeye başladım. Sabah olduğunda o gece olup biten her eşyi aileme anlattım. Ama onlar bana inanmamıştı. Kafamdan uydurduğum hayal tarzı bir şeyler görmüş olabileceğimi söylüyorlardı. Zira uyandığım sırada uyku sersemi de olduğum için bu tarz şeylerin olma ihtimali, onlara göre oldukça fazlaydı. Bunların aile üyelerim açısından mantıklı açıklamalar olduğunun farkındayım. Ancak ben ne gördüğümü biliyorum…

Daha sonrasında o gece yaşadığımın benzeri olaylar her gece tekrar etmeye devam etti. Her gece çığlıklar içinde bambaşka bir kabusla uyanmaya devam ediyordum. Bu durum uzun süre devam edince beni bir hocaya götürmeye karar verdiler. Hoca çok fazla korunmasız kaldığım için başıma bu şeylerin geldiğini söyledi. O günden sonra her gece mutlaka gerekli korunma dualarını okuyarak yatmamı söyledi. Ve bende ondan sonra başucumda Kuran ve dua okuyarak yattığımda bir daha bu tarz varlıklarla hiçbir zaman karşılaşmadım.

Ana Sayfa * Paranormal Deneyimler 

BU İÇERİĞİ NE KADAR BEĞENDİNİZ?

Puanlamak için bir yıldıza tıklayın!

Ortalama değerlendirme 0 / 5. Oy sayımı: 0

Şu ana kadar oy yok! Bu gönderiye ilk oy veren siz olun.

Bu yazı sizin için yararlı olmadığı için üzgünüz!

Bu gönderiyi geliştirelim!

Bize bu yazıyı nasıl geliştirebileceğimizi söyleyin?

Keşfet

ParanormalHaber sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et

ParanormalHaber sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et