Skip to content

Versetul invizibilității

Tehnicianul de anestezie Heybet Yararar povestește cum o rudă a unui pacient de-al său care a venit la spital a devenit invizibilă și i-a lăsat pe aceștia înmărmuriți.

Întâmplări paranormale la schimbul de noapte

Heybet Yarar – Am 36 de ani și sunt tehnician de anestezie. Am lucrat în secții de terapie intensivă și săli de operație timp de aproximativ 14-15 ani. În acești ani, am experimentat multe evenimente paranormale. Aș vrea să vă împărtășesc unul dintre acestea… Secția noastră de terapie intensivă avea 10 paturi. Un bărbat din Diyarbakir se afla în patul numărul 4. Avea 75 de ani și se numea Güzel. Se afla la spital din cauza diagnosticului de CRF CHF… Acest eveniment s-a întâmplat în 2015.

Eram trei angajați în turna de noapte; Ayșe, Muhammed și eu. Era în jurul orei 21:00 seara și a sunat soneria de la ușa secției de terapie intensivă. M-am dus să o verific și am văzut un tânăr de vreo 20 de ani cu barbă. L-am întrebat: “Cu ce vă pot ajuta?”. El mi-a răspuns: “Tatăl meu este pacientul dumneavoastră. Numele lui este Güzel. Dacă îmi permiteți, aș dori să-mi vizitez tatăl și să mă rugă și să recit Yasin [1]Unul dintre versetele din Coran lângă el”. I-am răspuns: “Nu avem voie să acceptăm rude ale pacienților la această oră, dar îl avem pe supraveghetorul nostru aici, lăsați-mă să-l întreb și dacă permite, desigur, puteți.”

În orice caz, m-am întors. Supervizorul nostru l-a întrebat pe Muhammed. Acesta a răspuns: “Este interzis. Nu-l putem accepta la această oră. Camerele de luat vederi sunt cu ochii pe el, am putea avea probleme mâine dimineață”. M-am dus și i-am spus ce am vorbit cu puștiul. El a spus: “Frate, te rog să mai întrebi o dată, poate că de data asta îl va accepta”. M-am întors și i-am spus: “Fratele Muhammed, puștiul insistă”. El a spus: “Nu, este interzis, nu-l putem lăsa să intre”.

A treia oară e cu noroc

I-am spus din nou puștiului: “Fratele meu, el nu permite. Îmi pare rău”. El m-a atins pe umăr și mi-a spus: “Frate, a a treia oară e cu noroc. Te rog să-l întrebi din nou. Dacă nu ne permite, voi intra oricum”. Iată psihologia rudelor de pacienți… L-am rugat din nou, dar el nu a permis din nou. Puștiul a spus: “Frate, ai făcut ce ai putut. Îți mulțumesc. Dumnezeu să te binecuvânteze.” și a plecat. Oricum, ne-am întors la rutina noastră și a venit dimineața. Tura noastră s-a încheiat. În timp ce ne pregăteam să plecăm, unul dintre membrii personalului a venit lângă noi. Ne-a spus: “Ayșe, Muhammed, Heybet! Asistenta șefă vă cheamă în camera ei”.

Asistenta șefă ne-a interogat

Noi trei am mers în camera asistentei șefe. Ea s-a uitat la noi și ne-a spus: “Nu știți că acceptarea rudelor pacienților nu este permisă pe timp de noapte?”. Noi am spus: “Știm că așa este și nu am primit pe nimeni înăuntru”. Ea a spus: “Sunteți siguri?”. Noi am răspuns: “Da, suntem siguri. Nu am lăsat pe nimeni înăuntru”. Asistenta șefă a întors monitorul computerului și apoi a întrebat: “Ei bine, atunci ce este asta?”.

Șocul pe care l-am trăit atunci când am vizionat imaginile de securitate

Ne-a lăsat să ne uităm la security footage. Persoana respectivă era înăuntru. S-a dus lângă tatăl său și l-a recitat pe Yasin. Noi stăteam în spatele biroului, iar el ne-a salutat și l-am salutat înapoi. S-a întâmplat din nou în timp ce pleca și el. Ne-a salutat din nou. I-am spus: “Știm cum arată în filmare, dar în realitate, nu am experimentat nimic de genul că nu am văzut pe nimeni. Nu am lăsat pe nimeni să intre. Este imposibil pentru că trebuie să treacă prin trei uși pentru a intra aici și toate aceste uși funcționează cu carduri mecanice”.

O rugam pe asistenta șefă: “Nu am lăsat pe nimeni să intre…”. Femeia a spus: “Să cred în dumneavoastră sau în ceea ce văd cu ochii mei? Omul este înăuntru, trece prin fața dumneavoastră și tot îmi spuneți că nu ați lăsat pe nimeni să intre”. Bineînțeles, am fost șocați. Noi nu l-am lăsat pe acel om să intre și el nu a intrat. Cum se poate să arate așa pe filmare?

Versetul invizibilității

După acest eveniment, am consultat câteva hodjas și nimeni nu a putut oferi niciun răspuns. În cele din urmă, am întrebat pe altcineva. Acesta a spus: “Există un verset în Coran. Nu există niciun loc în care să nu poți intra după ce îl citești de nouă ori la rând, dar nici eu nu cunosc acel verset. Există un astfel de verset; când îl citești de nouă ori la rând, toate ușile ți se vor deschide.”

Notă: Versetul, care este menționat în povestea care este povestită de Heybet Yarar este probabil al nouălea verset din Yasin surah. Se crede că Profetul Islamului a recitat acest verset în timp ce migra în secret de la Mecca la Medina pentru a trece prin fața dușmanilor săi fără a fi văzut de aceștia. Acest verset este adesea recitat de nouă ori pentru a se proteja de răutatea dușmanilor săi. Semnificația sa este: “Am construit o barieră în fața și în spatele lor, astfel, le-am acoperit ochii; nu te mai pot vedea“.

Urmăriți pe Google News

Dipnotlar

Dipnotlar
1 Unul dintre versetele din Coran

Soru sor, cevap yaz, yorum yap, kendi hikayeni anlat... Burası senin; istediğini yazabilirsin.