Tavsiye Korku Filmi: In The Tall Grass

19
0
(0)

Senaryosu bir Stephen King hikayesinden uyarlanmış olan In The Tall Grass isimli korku filmini neden tavsiye ediyorum:

Senaristlik ve yönetmenliğini Vincenzo Natali’nin yaptığı In The Tall Grass aslen Stephen King’in bir kısa hikayesinden uyarlanma. Özellikle Stephen King’in hikaye ve romanlarından hoşlananların beğeneceğini düşündüğüm bir yapım In The Tall Grass.

Filmin konusunu özetlemek gerekirse: Erkek ve kız kardeşler olan Cal ve Becky şehirlerarası otoyolda seyahat ederlerken, yolları; kırsalda uçsuz bucaksız, adam boyunu aşkın otlarla kaplı bir bölgeden geçer. Bölgede görünürdeki tek insan yapısı yapı hemen otlağın kıyısındaki terk edilmiş kilisedir. Yol kenarında kısa bir mola veren Cal ve Becky, uzun otların içinden yardım isteyen küçük bir çocuğun sesini duyarlar.

Küçük çocuğa yardım etmek için otların arasına giren kardeşler, tıpkı o küçük çocuk gibi burada kaybolurlar. Adam boyu otlarla kaplı bu alan normal değildir. Bir şekilde labirent gibidir ve bir giren bir daha çıkamamaktadır. Uzun otların arasında kaybolan Cal ve Becky burada tıpkı kendileri gibi kaybolmuş başka insanlarla da karşılaşırlar ve kimi zaman bu insanlarla birlikte çalışarak kimi zamansa mücadele ederek bu tuhaf mekanın gizemini çözmeye ve buradan kurtulmaya çalışırlar.

Değişik konusu ile klişe korku filmlerinden sıkılanlar için iyi bir alternatif olacağına inanıyorum. Yapım olarak da zaten kaliteli isimlerinin imzasını taşıyor. Stephen King’i zaten biliyorsunuz. Senarist ve yönetmen koltuğunda oturan Vincenzo Natali ise Küp filminin yönetmeni. Bir Netflix yapımı olan filmle ilgilenenler için resmi fragmanı, eğer hala emin olamadıysanız diye aşağıya ekliyorum.

Sinan Özgenç

İn The Tall Grass – Fragmanı İzle

In The Tall Grass – Fragman

Google News

BU İÇERİĞİ NE KADAR BEĞENDİNİZ?

Puanlamak için bir yıldıza tıklayın!

Ortalama değerlendirme 0 / 5. Oy sayımı: 0

Şu ana kadar oy yok! Bu gönderiye ilk oy veren siz olun.

Bu yazı sizin için yararlı olmadığı için üzgünüz!

Bu gönderiyi geliştirelim!

Bize bu yazıyı nasıl geliştirebileceğimizi söyleyin?

Keşfet

  1. […] Filmin resmi tanıtım metni ise şu şekilde: Overlord Operasyonu’nun hikayesinde, İkinci Dünya Savaşı’nda, müttefik güçlerin Normandiya’ya asker çıkarması yapacağı günün arifesinde, bir grup Amerikalı paraşütçü, düşman hattının arkasında bırakılır. Askerlerin buraya bırakılmasının amacı saldırının başarısı için önemli bir görevi gerçekleştirmektir. Fakat askerler hedeflerine yaklaşırken beklenmedik bir şeyle karşılaşırlar. Nazi işgali altındaki köyde, sadece bir askeri operasyondan fazlasının olduğunu fark ederler. […]

ParanormalHaber sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et

ParanormalHaber sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et