Satanizm Maceram

33
5
(1)

Yaşanmış Korku Hikayeleri – 16 yaşındaki bir genç kız yeni tanıştığı arkadaşlarının etkisiyle nasıl satanist olduğunu ve satanistlerle birlikte olmaya başladıktan sonra yaşadığı paranormal olayların hikayesini anlattı:

16 yaşındaydım. Anne ve babam çalıştığı için evde hep tek başımaydım. Bu yüzden tek arkadaşım bilgisayar olmuştu. Bir gün bir fan clup’da satanist bir kızla tanıştım ve arkadaş oldum. Benden 6 yaş büyüktü. Onu çok sevdim ve ablam gibi oldu hayatımda. Her derdimi ona anlatmaya başladım. Onun tek dostu Şeytan’dı. Beni birçok arkadaşıyla tanıştırdı. O da beni kız kardeşi olarak görüyordu…

Günlerden çarşambaydı. Derya abla arkadaşlarıyla bizde toplanmak istediklerini söyledi. Ben de “Tabii ki” dedim. Geldiler ve bana satanistliğe geçmemi söylediler. Ben de “Ben kedi yemem” dedim. Onlar da bana “Satanistlik kedi yemek değil.” dediler. Satanizme girerken çok sevdiğin bir şeyden vazgeçmek, onu kurban etmek gerekiyormuş ve birçok kişi de kedisini kurban ettiği için satanistlerin kedileri sevmediği ortaya atılmış gibi şeyler anlattılar.

İnanmıştım onlara ve anlattıklarına… Ben de artık satanizm için yanan bir yürek olmuştum ve artık benle ilgilenmeyen anne ve babamdan tamamen nefret etmeye başlamıştım. Satanizme çok inanmıştım ve birçok ayine katıldım hatta bir ayinde kendimi o kadar kaptırdım ki bileğimi kestim fakat pek bir şey olmadı. Bir gün okuldan eve geldim. Bu sefer evde beni bekleyen biri vardı; babaannem.

Babaannem dinine çok düşkündür. Ben odamda üstümü değiştirirken geldi ve namaz kılmaya başladı. Yerimde duramıyordum. Babaannemi parçalamak istiyordum. Ona dokunamıyordum. Tırnaklarımı bacaklarıma geçirerek, kendimi parçaladım ve odamdan koşarak çıktım. Her şey o gün başladı aslında. Artık içimde beni yöneten bir şey vardı ama bu şey beni korkutmuyor, bana güven veriyordu sanki.

Ertesi gün babaannem gitti ve giderken “Allaha emanet ol. Allah seni korusun” gibi şeyler söyledi ve bu sefer de kendi elimi koparırcasına ısırdım. Çok değişmiştim ama ne annem ne de babam beni fark ediyordu. Artık geceleri benle birileri uğraşıyordu. Bu işten sıkılmaya ve korkmaya başlamıştım. Bir akşam babamın iş yemeği vardı. Annemle katılmaları gerekiyordu ve ben yine evde kalacaktım.

Saat aksam 10 oldu. Hala bilgisayar başında satanistlerin web sitesinde takılıyordum. Sohbet koyuydu. Derken arkamda bir sertlik hissettim, çok korktum. Arkama döndüm. Kimsenin anlattığı gibi değildi. Ne ayakları tersti ne de gözleri tuhaftı ama çok korkutucuydu. Tek hamleyle koluma bir çizik attı tırnaklarıyla. “Neden?” dedim sadece ve bana “Anneni feda et!” dedi garip bir sesle. Donmuştum.

Hemen kayboldu. Ben de Derya ablayı aradım, anlattım. O da bana annemden vazgeçmemi söyledi “Yoksa seni rahat bırakmazlar.” dedi. Çok korkuyordum ve artık Derya’dan nefret ediyordum. O gece annemler gelmeden yatamadım ve gece annemlerle yatmak istediğimi, korktuğumu söyledim. Dikkat çekmeye çalıştığımı söylediler ve ben tek başıma uyudum.

Gece sabaha karsıydı. Annem yanımda yatıyordu ve ben şeytan sanıp boğazını sıkmaya başladım. Aynı anda çığlık da attığım için babam geldi ve ben o gün annemi kıl payı öldürmedim. Annemler yine dikkat çekmek için öyle yaptığımı düşündüler. Sabah olduğunda cumartesi günü olduğu için yine evde tek başımaydım. Evde başka bir nefes daha dolaşıyordu ama her şeye meydan okurcasına davranıyordum.

Duşa girdim. Banyodaydım. Kapı açıldı. Yanıma gelen şeyi göremiyordum. Hızlı hızlı su döküyordum üzerime ve birden kaynar su döktüm. Nasıl olduysa suyu soğutmak için çeşmeyi açtım. Kırmızı su akıyordu ve arkamı dönüp duvara baktığımda “Yanlış yoldasın” yazıyordu. Şok olmuştum ve besmele çekmeye çalıştım olmadı. Dilim dönmedi. Bir şey boğazımı sıkmaya başladı.

Yerdeydim. Görmediğim bir şeyle boğuşmaya başladım. Var gücümle besmele çektim. Kendime geldim. Üzerimi giydim. Annemi aradım. Her şeyi anlattım. O gece annemlerle uyudum. Sonra beni hocaya götürdüler. Şimdi artık benle ilgilenen bir ailem var. Ben de boşluğa düşüp saçma sapan şeylerle uğraşmıyorum. Çok iyiyim.

Ana Sayfa Paranormal Deneyimler

BU İÇERİĞİ NE KADAR BEĞENDİNİZ?

Puanlamak için bir yıldıza tıklayın!

Ortalama değerlendirme 5 / 5. Oy sayımı: 1

Şu ana kadar oy yok! Bu gönderiye ilk oy veren siz olun.

Bu yazı sizin için yararlı olmadığı için üzgünüz!

Bu gönderiyi geliştirelim!

Bize bu yazıyı nasıl geliştirebileceğimizi söyleyin?

Keşfet

  1. Satanic Sun says

    Saçmalık. Satanizmin hiçbir kolu böyle değildir, bilhassa gerçek Satanizm. Böyle aptalca, farazi hikayelerle milleti korkutmak ve Satanizm gibi zararsız bir dinden, Doğal Gerçeklerden uzaklaştırmaya çalışmak apaçık bir şekilde insanların Gerçeği bulmamasını istediğinizi gösteriyor. Ama yemezler.

    Gerçekten Şeytan’la tanışmak mı istiyorsunuz? Boynuzlu, kuyruklu, kırmızı derili bir keçi adam imajı size saçma mı geliyor? Gerçekten de saçma, ve gerçekleri öğrenmek isterseniz bize katılın!

    https://spirituelsatanizm.org/

ParanormalHaber sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et

ParanormalHaber sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et