Saldırı ve Gasp Tehlikesinden Korunmak İçin Okunacak Dualar ve Ritüeller

74
0
(0)

Saldırı ve gasp tehlikesinden korunmak için okunacak dualar ve yapılacak ritüeller. İçinde bulunduğunuz tehlikeli durumlarda Allah’tan yardım isteyebilirsiniz.

Er Rafi esması; saldırı ve gasp tehlikesinden korunmak, itibarın artması, kederden kurtulmak ve makamın yükselmesi gibi gayeler için okunur.

Er Rafi Esması

Allah’ın 99 isminden biri olan Er Rafi esması: “Dilediğinin makam ve mertebesini yükselten, dostlarını yücelten; dilediğini aziz kılan. Zilletten izzete terfi ettiren (yükselten), düşeni kaldıran, dereceleri artıran.” anlamlarına sahiptir. Bu mübarek esmanın zikir günü pazar, zikir saati Güneş, ebced değeri ise 352’dir.

İtibarın Artması İçin

Er Rafi esmasını, pazar günleri, Güneş saatinde 352 kere okumaya devam eden kişi, istediğinin gönlünü kendine bağlar. Ayrıca halk arasın­da sevilip sayılır, itibar görüp yücelir. Daha da mühimi Allah Teala’nın sevgisine mazhar olurlar.

Üzüntü ve Kederden Kurtulmak İçin

Esmaül Hüsna‘nın bu mübarek isminin zikrine devam edip, bu zikri okumayı ödev edinenlerin üzerin­den gam, kasavet ve keder kalkar.

Görüşmeye Girmeden Önce

Kötülük yapması yahut zarar vermesinden korkulan bir kişinin yanına gitmeden, huzuruna girme­den önce 70 kere okuyan kimse, o kişiden gelebilecek her türlü kötülük, sıkıntı ve zarara karşı kendini güvenceye almış olur.

Saldırı ve Gasp Tehlikesinden Korunmak İçin

Saldırıya uğramaktan veya malının gasp edilmesinden korkan kişi Er Rafi esmasını 70 kere okursa sözü edilen bu tehlikelerden korunur.

İsteğine Kavuşmak İçin

Seher vakti gece yarısı, bu mübarek esmayı 351 kere okuyan kişi, gönül rahatlığına erişir. Bütün işlerinde kolaylık görür. İşleri düzelerek zenginleşir, isteğine kavuşur. Hülasa; meşru ve mübah işlerinde başarılı olmak, makam ve mev­kinin yükselmesi, halk arasında şeref ve itibar sahibi olmak isteyenler, Esmaül Hüsna’nın bu isminin zikrine sürekli olarak devam etmelidirler.

BU İÇERİĞİ NE KADAR BEĞENDİNİZ?

Puanlamak için bir yıldıza tıklayın!

Ortalama değerlendirme 0 / 5. Oy sayımı: 0

Şu ana kadar oy yok! Bu gönderiye ilk oy veren siz olun.

Bu yazı sizin için yararlı olmadığı için üzgünüz!

Bu gönderiyi geliştirelim!

Bize bu yazıyı nasıl geliştirebileceğimizi söyleyin?

Keşfet

  1. […] Er Rafi Esmasının Sırları […]

ParanormalHaber sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et

ParanormalHaber sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et