Cin Bana Aşık Olduğu İçin

35
0
(0)

Paranormal Deneyimler – Yaşadığı paranormal deneyimi paylaşan bayan okurumuz kendisine aşık olan erkek cin nedeniyle yaşadıklarını anlattı:

Benim yaşadıklarıma benzer şeyleri doktora anlattığınızda, psikiyatriye yönlendiriyorlar. Benim hem dinsel hem ruhsal sorunlarım var. Rüyalarımda defalarca cinleri gördüm; insan kılığındaydılar. Hepimiz camide oturuyorduk. Onlarla arkadaş olduğumu görüyordum. Bana hiç zarar vermediler. Bazen de rüyamda onları gördüğümde Yasin suresini okuyordum gidiyorlardı.

Bir gece rüyamda kıyamet gününü, Hz.Rabia’yı gördüm. Büyük ihtimalle cinler aracılığıyla gördüm diye düşünüyorum. Sorduğumda çarpıldığımı söylediler ve bir cin bana aşıkmış… Bugüne kadar hep sevgililerimle aram açıldı. En son sözlümden ayrıldım. Bana çoğu zaman bir erkek, adımla sesleniyor. Varlığını adeta hissedebiliyorum.

Bazen korkuyorum, bazen korkmuyorum. Son iki aydır bayılma derecesine geliyorum. Bu çok yoruyor beni. Öfkem tavan, insanlardan korkuyor, yabancılaşma yaşıyorum. Halsizlik, yorgunluk zirvede. Test yaptırdım tertemiz çıktı. Daha ne yapmam gerekiyor bilemiyorum…

Ana Sayfa Paranormal Deneyimler

BU İÇERİĞİ NE KADAR BEĞENDİNİZ?

Puanlamak için bir yıldıza tıklayın!

Ortalama değerlendirme 0 / 5. Oy sayımı: 0

Şu ana kadar oy yok! Bu gönderiye ilk oy veren siz olun.

Bu yazı sizin için yararlı olmadığı için üzgünüz!

Bu gönderiyi geliştirelim!

Bize bu yazıyı nasıl geliştirebileceğimizi söyleyin?

Keşfet

ParanormalHaber sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et

ParanormalHaber sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et