Öğrenci Evinde Garip Olaylar

17
0
(0)

Paranormal Hikayeler – Öğrenci evinde kalan okurumuz, arkadaşlarıyla birlikte kalmakta oldukları evde açıklanamayan olayların hikayesini anlattı:

Şimdi ne alakası var demeyin garip olaylar ve efsanelerle evin demeyin. Bizim evde olan bazı olayları anlatacağım ve binada arkadaşların başına gelen bazı olayları da ekleyeceğim sonuna…

Bir gece evde 3 arkadaş kaldık. Sinemaya gidelim gitmeyelim derken evde film izlemeye karar verdik. Kaldığımız ecde CD çantasının yeri fikstir normalde… Hiç değişmez. Biz baktık yerinde yok  O gece evi talan ettik biz üç kişi ve çantayı bulamadık. Sabah kalktığımda çanta o her zamanki yerinde duruyordu..!

Bir gece yine oturmuş Play Station oynuyoruz (Wining Eleven)… Arkamızdaki masada üçümüzün sigaraları duruyor. Arkamı bir döndüm sigaralar yok! Ama asla böyle şeylerde birbirimizi kandırmayız evdekilerle onu da belirteyim. Sigara almaya gitmedim gecenin bi vakti diye dedik hadi yatalım. Sabah kalktığımda yine şok… Sigaralar masanın üzerinde!

Banyo yapacağım; bornozumu giydim, cebine diş fırçamı ve macunu aldım. Neyse; dişlerimi fırcaladım ve fırçayı ve macunu tekrar cebine koydum. Girdim duşakabinin içine. Bu arada belirteyim; banyonun kapısı içten kilitli ve dıştan açılmıyor. Banyodan bir çıktım bornoz yok!.. Allahım yaa; kafayı sıyıracam! Düşün düşün yok!.. Bornozun orada olması gerekliydi.

Sonra odama geçtim koşa koşa. Bir baktım; bornoz, dolabımda asılı ve daha acısı diş fırçam ve macunum cebinde… Ve bunun gibi bir sürü olaylar… Alt kat komşumuzun başına geleni de anlatayım: Bir gece uyku tutmamış, salonda sigara içerken mutfaktan birisi “Metin” diye seslenmiş. O da mutfağa gitmiş. Bu sefer aynı ses salondan “Metiin” diye seslenmiş. Bu uyanamamış tabii…

Salona gitmiş; ev arkadaşları dalga geçiyorlar zannetmiş. Sonra tekrar mutfaktan “Metiin” diye seslenmiş o ses ama bu sefer bir gariplik olmuş… Karanlıkta mutfağa doğru giderken ışığı yakmış ve…. İki tane karartıyı mutfak penceresinden çıkarken görmüş… Bilemiyorum bütün bunlara neden olan şey nedir; cinler mi yoksa evin yakınlarında yatır filan mı var?..

Ana Sayfa Paranormal Deneyimler

BU İÇERİĞİ NE KADAR BEĞENDİNİZ?

Puanlamak için bir yıldıza tıklayın!

Ortalama değerlendirme 0 / 5. Oy sayımı: 0

Şu ana kadar oy yok! Bu gönderiye ilk oy veren siz olun.

Bu yazı sizin için yararlı olmadığı için üzgünüz!

Bu gönderiyi geliştirelim!

Bize bu yazıyı nasıl geliştirebileceğimizi söyleyin?

Keşfet

  1. […] Öğrenci Evinde Yaşanan Garip Olaylar […]

  2. […] gürültüsü ve yolu zar zor aydınlatan farları eşliğinde ilerliyorduk ama garip bir şey vardı. Muhtar emmi; ben 6 sene önce köyden ayrıldığımda nasılsa hala öyleydi. […]

ParanormalHaber sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et

ParanormalHaber sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et