Yılan Yuvasına Yumurta Koyup Büyü Yapmışlar

35
0
(0)

Korkunç Hikayeler – Ananem gençken, bir kadın oğluyla evlenmesini istiyor ancak ananem ve ailesi kabul etmiyorlar. Hayatımızı altüst eden olaylar böyle başlıyor…

Ananem gençken, bir kadın oğluyla evlenmesini istiyor ancak ananem ve ailesi kabul etmiyorlar. Ananem dedemle evlenirken de bu kadın düğüne gelerek bayağı olay çıkartıyor ve “Sana öyle bir şey yapacağım ki çok pişman olacaksın!” diye tehdit ederek gidiyor.

Olayın sonunu anlatıyım uzatmadan; bu kadın oldukça sancılı bir şekilde ölüyor ve sürekli ananemin, yanına gitmesini istiyor etraftan. “Onunla helalleşmem gerek ölmeden” diyor ama ananem gitmiyor. Öğrendiğimiz şu ki bir mezarlıktaki yılan yuvasına konulan bir yumurta ile bir büyü yaptırıyor ama kendi hayatı da en az bizimki kadar kötü geçiyor.

Ailede bu konuyu konuşmayı kimse sevmez. Özellikle çocukların yanında. O sebeple anladığım bu kadar… Ananemin pek çok çocuğu öldü. Bir tanesi de geçtiğimiz hafta. Çocuklarının yarısı boşandı, kalan yarısı çok çok sıkıntılı evlilikler geçiriyor, bir dayım delirdi. Şimdi de torunları boşanmaya başladılar. Hepimizin evlerinde bildim bileli mutsuzluk ve huzursuzluk hakimdir.

Hepimiz girdiğimiz işlerde müdür seviyesine kadar yükseliriz ama ya işyeri batar ya başka bir sebeple o işte de tutunamayız. Çok kişiyle görüştük, hepsinin ortak söylediği bir şey var, ananeme yapılan büyünün çocuklarını ve torunlarını da etkileyecek bir büyü olduğu… Ve hepsi bu konunun kendilerini aşacağını ve yapacak bir şeyleri olmadığını söylüyorlar.

Ana Sayfa Paranormal Deneyimler

BU İÇERİĞİ NE KADAR BEĞENDİNİZ?

Puanlamak için bir yıldıza tıklayın!

Ortalama değerlendirme 0 / 5. Oy sayımı: 0

Şu ana kadar oy yok! Bu gönderiye ilk oy veren siz olun.

Bu yazı sizin için yararlı olmadığı için üzgünüz!

Bu gönderiyi geliştirelim!

Bize bu yazıyı nasıl geliştirebileceğimizi söyleyin?

Keşfet

ParanormalHaber sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et

ParanormalHaber sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et