Skip to content

Lucruri pe care le-am experimentat în casa bântuită Vineyard House

Povești adevărate de groază – Haydar C. povestește întâmplarea înspăimântătoare pe care a trăit-o în casa din podgorie vizitată pentru un grătar, despre care nu știau că este o casă bântuită.

Aș vrea să povestesc un eveniment paranormal înfricoșător pe care l-am trăit înainte. În condiții normale, nu o povestesc niciodată, dar simt nevoia să o povestesc tinerilor, care sunt foarte curioși în legătură cu aceste evenimente, ca o lecție. Se spune că curiozitatea omoară pisica. Curiozitatea excesivă nu este un lucru bun. Acum am 25 de ani. Aveam însă 20 de ani când am trăit întâmplarea pe care o voi povesti. Se pare că oamenii de la aceste vârste pot fi destul de îndrăzneți din cauza ignoranței. 5 ani fac ca o persoană să se maturizeze. Eu am învățat asta anul acesta.

Casa bântuită din Vineyard

Povești adevărate de groază – Ca un grup de prieteni format din 4-5 persoane, am vizitat casa de viță de vie, care aparține tatălui unuia dintre prietenii noștri. Era vară și vremea era frumoasă. Era aproape seară când am ajuns la casa de viță-de-vie. Asta pentru că am pornit la drum târziu. La urma urmei, plănuisem să petrecem noaptea acolo. Am pregătit imediat grătarul când am ajuns acasă și am stat de vorbă cu bucurie și liniște până la ora 24.00.

Deși era târziu, încă savuram ceaiul în aer liber pe veranda casei. Unul dintre noi a aruncat pâinea și resturile de la ospățul nostru chiar peste poarta de ieșire din grădină, chiar în dreptul unei stânci. Un alt prieten de-al nostru a urinat pe aceeași piatră, unde am lăsat resturile. Unul dintre noi a aruncat în același loc rămășițele de la grătar. Cum toate acestea nu erau de ajuns, unul dintre noi a turnat apă pe cărbunii aruncați în jurul stâncii… Bineînțeles, nu știam că trebuie să facem toate aceste evenimente în acele vremuri. A fost ignoranța noastră… [1]Lucruri pe care trebuie să le evităm să le facem la orele serii din cauza Djinns: Conform credinței comune din Turcia, nu trebuie să arunci gunoiul sau bârna, să torni apă fierbinte și să … Continue reading.

Între timp, aș dori să remarc faptul că niciunul dintre noi nu a folosit alcool sau vreo substanță în timpul acestora. A existat o altă casă la aproximativ 100-150 de metri de casa noastră. Era o casă în ruină, în care nu locuia nimeni și care se afla pe coasta muntelui. Era o proprietate complet abandonată și uitată…

În timp ce ne savuram ceaiul pe verandă, deodată, luminile acestei case întunecate s-au aprins! Eram departe de oraș. Era imposibil ca în acea casă să locuiască golani sau drogați fără adăpost. De asemenea, din câte știam noi, acea casă nu era alimentată cu energie electrică, deoarece nu locuia nimeni în ea. Chiar și noi furnizam electricitate cu un generator, deoarece nu exista o locuință permanentă în casa noastră. Imaginați-vă ce loc este…

Deși a fost un eveniment misterios, ceea ce a fost înspăimântător nu a fost aprinderea bruscă a luminilor în acea casă. Ci lucrul care se uita la noi de la fereastră… Semăna cu un om, dar fără nicio exagerare, brațele sale aveau un metru lungime. Avea un cap mic, cu urechi destul de late, dar era scund. Se holba la noi fără să-și ia ochii de la noi. Când l-am observat, am început să ne uităm unul la altul în tăcere. Cu toate acestea, toată lumea a înțeles deja că era unul dintre ei (djinn). Niciunul dintre noi nu a reacționat brusc sau neobișnuit, deoarece nu am vrut să ne speriem sau să ne panicăm unii pe alții.

Bărbatul se lovea la față și ne privea. Din când în când, se uita în dreapta și în stânga, apoi începea să se uite din nou la noi. Toate erau acțiuni remarcabil de ciudate și lipsite de sens… Așa cum am spus, am încercat cu toții să păstrăm tăcerea, așa cum ne-am promis unul altuia. Cu toate acestea, eu eram înghețat. Aproape că mi-am pierdut cunoștința din cauza fricii. Acea creatură a scos brusc un sunet ciudat. Era ca și cum ne chema. Dintr-o dată, toată lumea s-a ridicat de frică și panică. Ne-am dus repede la mașină și am plecat de acolo cu toată viteza. Nimeni nu a vorbit cu nimeni nici pe drum…

Așa cum am spus la începutul poveștii mele, oamenii au un fel de curaj nebunesc din cauza ignoranței din acele vremuri. Dimineața ne-am adunat cu prietenii noștri. Am vorbit despre ceea ce am trăit în noaptea precedentă. Drept urmare, l-am chemat și pe prietenul nostru, pe care porecla lui este hodja, deoarece știe mai multe decât noi în materie de religie. Seara, am mers din nou împreună la acea casă. Cu toate acestea, de data aceasta, era în jurul orei 22:00. Scopul nostru era să-i alungăm pe djinni, ca și cum ar fi fost de datoria noastră.

Prietenul nostru, hodja, a început să recite rugăciuni acolo. În acel moment, lângă noi se afla și un câine. Câinele a început să urle amarnic. Apoi, acea creatură a apărut din nou la fereastră. Totuși, de data aceasta, toată lumea era aproape paralizată. Hodja a fost primul care a fugit, iar noi l-am urmat. Câinele fugea și el cu noi. Am intrat în mașină, dar aceasta nu a pornit. Am apăsat din nou pedalele, dar de data aceasta, prietenul nostru a uitat frâna de mână. Câinele a început și el să urle ca un om. Am început să fugim, iar dacă ne-ai vedea ai putea izbucni în lacrimi. Îmi doresc ca Dumnezeu să nu lase pe nimeni să trăiască un astfel de eveniment.

Cel pe care îl numeam hodja era cât pe ce să leșine. L-am lăsat la el acasă și a fugit în clădire. Eram în centrul orașului, dar tot ne era frică. Bătrânii familiei noastre, cărora le-am spus poveștile noastre, au găsit un hodja adevărat, care are experiență în astfel de evenimente și ne-a tratat cu sufletul la gură. [2]Tratarea cu respirația: Este procesul de citire a unor versete din Coran și rugăciuni de vindecare alături de persoana respectivă pentru a o proteja de ochiul rău, djinni etc. . Mai târziu, acele creaturi ne-au lăsat în pace… Altfel, ne-ar fi luat în acea zi…

Vă recomand cu căldură să nu fiți îndrăzneți în aceste evenimente, indiferent de situație! Între timp, din câte am aflat mai târziu, proprietarul acelei case s-a împușcat și s-a sinucis acolo. Motivul pentru care am fost bântuiți a fost faptul că am lăsat resturi de mâncare și de cărbuni și am urinat pe ele. Am învățat că resturile sunt hrana djinnilor, iar lucruri precum cărbuni și turnarea de apă le fac rău djinnilor.

Pagina de start * Experiențe paranormale * Urmăriți pe Google News

Dipnotlar

Dipnotlar
1 Lucruri pe care trebuie să le evităm să le facem la orele serii din cauza Djinns: Conform credinței comune din Turcia, nu trebuie să arunci gunoiul sau bârna, să torni apă fierbinte și să urinezi seara în aer liber. Se crede că toate acestea pot răni sau deranja djinni și, ca urmare, aceștia se vor răzbuna rănindu-i pe cei care efectuează aceste evenimente
2 Tratarea cu respirația: Este procesul de citire a unor versete din Coran și rugăciuni de vindecare alături de persoana respectivă pentru a o proteja de ochiul rău, djinni etc.

Soru sor, cevap yaz, yorum yap, kendi hikayeni anlat... Burası senin; istediğini yazabilirsin.