İçimde Ondan Bir Parça İstedim

19
0
(0)

Büyük bir arzuyla çocuk sahibi olmak istediği halde kocası tarafından sürekli reddedilen kadının şeytani planına dair, sonu sürprizle biten kısa korku hikayesi.

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Kocam ve ben birbirimizi çok severdik. Her çift gibi çatışmalarımız da olurdu. Ben çocuk istiyordum. Kocam istemiyordu. Yıllar boyunca bana çocuk konusunu açacağı günü bekledim. Ama o inatçılığından hiç vazgeçmedi ve fikrini değiştirmedi. Ona, çok uzun zaman beklersek, hiç çocuk sahibi olamayacağımızı hatırlatıp durdum. Ama umursamıyordu. Evlat edinme konusunu açtım. Duymak bile istemedi. Sürekli benim anneliğe uygun olmadığımı söylüyor ve bunu açıkça yüzüme vurmaktan çekinmiyordu. Zalim sözleri zihnimde yankılanırken, bana acı veriyordu. Onu seviyordum. Neden bana böyle şeyler söylüyordu anlamıyordum.

Bebek sahibi olmak istiyordum. İçimde bir hayat büyütmek istiyordum. Aslında ondan yani aşık olduğum sevgili kocamdan bir parçayı içimde büyütmek istiyordum. Bütün mesele buydu. Deli gibi sevdiğim adamdan bir parça içimde olacaktı. Karşı çıkmaya hakkı yoktu. Bu bir şekilde olacaktı. Beni kimse durduramazdı. Doğum kontrol haplarını çöpe attım ve eşimin prezervatiflerinde delikler açtım. Onu baştan çıkarmaya hazırladım kendimi. Ancak eşim planımı fark etti ve beni reddetti.

Aklımı kaybettiğimi söylüyordu. Onu çok seviyordum. Buna karşılık bana, çok korkunç şeyler söylüyordu. Ben onun biricik eşiydim. O gece çok ağladım. Bunu yapmaya hakkı yoktu. Fikrim değişmemişti. Hatta isteğim daha fazla artmıştı. Yeni planım bir hafta sonra hazırdı. Bu defa kolayca kandıracaktım. Yapabileceği bir şey yoktu. Bu defa durduramayacaktı.

İşten eve geldiğinde bira içmeyi teklif ettim. Kabul etti. Biranın içine uyku hapı kattım. Tabi ilacın tadını alamadı. Birasını keyif ile içti. 20 dakika içinde uykuya daldı. Tamamen bilinçsiz uyuyordu. Onu yatak odamıza götürdüm ve yatağa yatırdım. Elbiselerini çıkardım. Öpmeye başladım. Başına geleceklerden habersiz uyuyordu. Kulağına fısıldadım ve buna engel olamayacaksın dedim. Bedeni ile işim bittiğinde, saatler geçmişti…

İlacın etkisinden kurtulamamıştı. Sıcak dudaklarımın soğuk dudaklarına dokunuşunu ilk kez hissedememişti! Yaptığım şeyin her saniyesinden keyif almıştım. İşim tamamen bittiğinde, odanın zeminine oturdum. Sırtımı yatağın ayak kısmına dayadım. Ellerimi karnımda birleştirdim ve gülümseyerek okşadım! İçimdeki parçanın varlığı ile titredim.  Yatak aktiviteden dolayı sırılsıklam olmuştu. Ancak terden değil. Kandan! Kocamın kanından!

İçimdeki şey, hamile bir kadının 9 ay bekleyeceği bir şey değildi! Bunun hazzını duyamayacaktım ama önümüzde ki birkaç gün, hayatımın en güzel günleri olacaktı! Bir insanı bir gecede yiyebilmek zor bir işti! Ama buna değdi! Sonun da içimde kocamdan bir parça vardı!.. 

Daha Fazla: KORKU HİKAYELERİ

BU İÇERİĞİ NE KADAR BEĞENDİNİZ?

Puanlamak için bir yıldıza tıklayın!

Ortalama değerlendirme 0 / 5. Oy sayımı: 0

Şu ana kadar oy yok! Bu gönderiye ilk oy veren siz olun.

Bu yazı sizin için yararlı olmadığı için üzgünüz!

Bu gönderiyi geliştirelim!

Bize bu yazıyı nasıl geliştirebileceğimizi söyleyin?

Keşfet

ParanormalHaber sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et

ParanormalHaber sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et