Kollarımda Eriyen Ateşten Adam

47
5
(1)

Paranormal Hikayeler – Facebook grubu üyelerimizden Cengiz S. Belçika’da bir gece yarısı, gözlerinin önünde gerçekleşen ateşten adam olayını anlatıyor.

Belçika’da Pizzacıda Çalışıyordum

Paranormal Hikayeler – Cengiz S. Öncelikle merhaba. Bu grubu yeni fark ettim. Ben de paranormal bir anımı paylaşmak isterim… Belçika’da yaşıyorum. 17 yaşında, öğrenciyken (Şu an 25 yaşındayım) pizzacıda çalışıyordum. Burada scooter ( pizza motoru) 16 yaşından itibaren ehliyetsiz sürülüyor. İşte hem okul hem geceleri pizza dağıtıyordum. Bir gün; uykusuz, yoğun bir okul günü sonrasında işe gittim.

Pizzacıda gece saat 01: 00’de en son paketi verdikten sonra okul çantamı alıp, eve geçecektim. Bir müşteri son dakikada sipariş verdi. İşe en son ben geldiğim için son sipariş de bana kaldı. Zaten pizza makinesi, ben paketi aldığımda kapatıldı. Herkes yavaştan eve gidiyordu. Telefonumun şarjı %2 iken menajere mesaj atıp, beni beklememesini, çantayı garaja koymasını söyledim. Paketi verdikten sonra eve geçecektim ama şarjım çantada kaldığı için geri döndüm. Sabah okula giderken alırım diye pas geçmiştim. Motor garajına geldiğimde bütün ışıklar sönmüştü. Tam çantamı alacakken garajda olmadığını gördüm.

Mutfaktan Latince Sesler Geliyordu

Tam gidecekken mutfağın içinden (Garajın içindeki kapıdan giriliyor.) saçma sapan Latince sesler, mırıldanmalar duydum. Işık filan yoktu. Ben de “Herhalde birisi radyoyu açık unuttu.” diye düşündüm. Kapı da açıktı. Burada; radyoda Hristiyanların dini kanalları olur. 7/24 ilahi çalarlar. O çalıyor sandım. Girdim. Çantayı alıp çıkacaktım ki… İçeri girince elimi ışığa değdiğim anda; o zamanlar inançlı biri olmama rağmen aklım gitti resmen!

Ateşten Bir Adam Gördüm

Bildiğiniz “Ben 10” çizgi filminde ki o ateş adam şeklinde bir şey, bana sanki çocuğuna sarılır gibi sıkı sıkı sarıldı. Sonra eridi ve diz çöktü. Kollarımda eridi resmen. Tam önümde… O an tabi benim şalterler attı. Laap diye yere düştüm. Bayılmışım. Uyandığımda suratımı tokatlayan ustanın beni acile götürdüğünü hatırlıyorum. Gece 2 filandı. Doktorlar “Hipoglisemi yani ani şeker düşüklüğü olabilir uykusuzluktan.” dedi.

Ama hayvan gibi pizza yemiştim ve şekerim de makinede bir tık yüksek çıktı. Tansiyon da yüksekti bir de. Halüsinasyon olamazdı. Elektro mekanik mühendisiyim bu arada ve o zamanlar teknik lise tarzı bir yerde okuyordum. Ertesi günü tuşu bile inceledim elektrik mi çarptı diye. Çünkü iş kazasına giriyor. İşin absürt tarafı radyo vs. bir şey de yoktu mutfakta. Daha komik yanı usta/ menajer içerdeymiş ve çantam da dışarıdaymış. Şimdi zurnanın zırt dediği yer de şu: İçeride kamera vardı ve nasıl olduysa iki aydır da kayıt almıyormuş. İçeride de duman detektörü olmayan tek yer de orasıydı… Aşırı absürt bir olay. Arada unutsam da ne kadar dinden uzaklaşsam da bu anılar gelir aklıma… Paylaşayım dedim.

Ana Sayfa * Paranormal Deneyimler 

BU İÇERİĞİ NE KADAR BEĞENDİNİZ?

Puanlamak için bir yıldıza tıklayın!

Ortalama değerlendirme 5 / 5. Oy sayımı: 1

Şu ana kadar oy yok! Bu gönderiye ilk oy veren siz olun.

Bu yazı sizin için yararlı olmadığı için üzgünüz!

Bu gönderiyi geliştirelim!

Bize bu yazıyı nasıl geliştirebileceğimizi söyleyin?

Keşfet

ParanormalHaber sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et

ParanormalHaber sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et