Kırmızı Gözlü O Adam

43
0
(0)

Kısa Korku Hikayeleri – Duygu Ö. hiç beklemediği zamanlarda aniden ortaya çıkıp kendisini korkutan uzun boylu, siyah ciltli, kırmızı gözlü varlığı anlattı:

Onu İlk Görüşüm

Kısa Korku Hikayeleri – Onu ilk gördüğümde liseyi bitirmiştim. Evdeyiz… Saat; akşam 8-9 civarı.. Annem ve babam, oturma odasında ben de kendi odamda film izliyorum televizyondan. Yatağıma uzanmışım. Üzerimi örtmüşüm ama oda karanlık değil. Kapı açıldı. İçeriye 1.80, 2 metre civarı uzunlukta, vücudu komple siyah, uzun boyunlu, zayıf gözleri kırmızı bir adam girdi.

Ayetel Kürsi Okumaya Başladım

Yavaş yavaş bana yürümeye başladı. Ben kilitlenip, donup kaldım ama içeriden annemle babamın seslerini, oturma odasındaki televizyonun sesini, her şeyi duyuyorum. Adam git gide yaklaştı, yaklaştı… Yatağıma eğildi. Sanırım beni kulağımın arkasından öpmeye yeltendi ki ben hemen Ayetel Kürsi’yi okumaya başladım.

Gözlerimi sımsıkı kapatmıştım. Acayip korkmuştum. Duayı bitirdim. Gözlerimi açtım. Kalbim nasıl hızlı çarpıyor… Adam kaybolmuştu. Koşa koşa annemlerin yanına gittim. Sonra zaten ne olduysa asla uzun bir süre asansöre binemez oldum. Asla yalnız kalamaz oldum. Yalnız yürüyemez oldum. Birilerinin sürekli peşimde olduğunu hissettim. İki yıl filan böyle geçti.

Çalıştığım Laboratuvarda Karşıma Çıktı

Sonra bir gece gene saat 22 civarı çalışıyorum. Laboratuvarda tekim. İşlerimi bitirdim. O zaman aklımın kenarından köşesinden asla böyle şeyler geçmiyor. Biraz rahatlamıştım o vakitler. Neyse, ellerimi yıkadım. Kurulamak için çekmeceden havlu alacaktım. Yanımda yine; uzun boylu, siyah; simsiyah bir şey belirdi… Ben sanki duvara toslamışım gibi nasıl kaldırdım kafamı hatırlamıyorum.. Sonrasında belirdiği gibi aniden kayboldu.

Sonra ben gerçekten çok kötü oldum. Mesela “Bu gece elektrikler kesilecek” diyordum; kimse inanmıyordu ama sonra “Şak” diye elektrikler gidiyordu. Kapı arkalarından arı vızıldaması sesleri duyuyordum. Bir defasında duyduğum ses tam olarak şöyleydi: Cam bir sürahiyi fayansın üzerine “Şak!”” diye atarsın; tuzla buz olur ya… Tam öyle bir ses. O kadar yüksek. Yan odadan geldi. Koştum korka korka. Gece lambası kırılmış ama onun o kadar yüksek ses yapması mümkün değil. Kırılıp yere düşmüş düştüğü yer de halı; yumuşak zemin yani…

Ana Sayfa * Paranormal Deneyimler 

BU İÇERİĞİ NE KADAR BEĞENDİNİZ?

Puanlamak için bir yıldıza tıklayın!

Ortalama değerlendirme 0 / 5. Oy sayımı: 0

Şu ana kadar oy yok! Bu gönderiye ilk oy veren siz olun.

Bu yazı sizin için yararlı olmadığı için üzgünüz!

Bu gönderiyi geliştirelim!

Bize bu yazıyı nasıl geliştirebileceğimizi söyleyin?

Keşfet

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.

ParanormalHaber sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et

ParanormalHaber sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et