Geri Getirme Duası

341
3.5
(2)

Kaybolan veya terk eden eşlerden birisini diğerine ısındırmak veya her ikisini de birbirlerine bağlamak veya geri döndürmek okunacak dua.

Kaybolan veya Terk Eden Kişiyi Geri Getirme Duası

Geri getirme duası
Geri getirme duası

Bismillâhirrahmânirrahim. Nâran ehâta bihim sürâdiguhâ ve in yesteğıysu yüğâsu bimâin kelmühli yeşvil vücuh. Bi’seş şerâbü ve sâet mürtefigâ. Ve inne Cehenneme lemuhitatün bil kâfirin. Vessemâi zâtil bürâu. Vel yevmil mev’ud ve şâhidin ve meşhud. Kutile eshâbül uhdud. Ennâri zâtil vekud. Nârullahil mukadetülletî tettaliu alel ef’ideh. Kezâlike tevakkadün nâra fi kalbi kezâ alâ mehabbeti kezâ bilmehabbetil kaviyyeti veşşedideti bihakkı hâzihil âyâtiş şerifeti bil aceli ves sür’ati.

Geri Getirme Tertibinin Uygulaması

Kaybolan, uzağa giden veya sebepsiz yere birbirlerini terk eden eşlerden birisini diğerine ısındırmak veya her ikisini de birbirlerine bağlama veya terk edip gittiği haneye dönmeye mecbur etmek için yukarıdaki âyeti kerimeler iğne ile büyükçe üç adet mum üzerine yazılır. Sonra mumlardan birisi yakılır. Mumun yanması esnasında Yâsîn süresi okunmaya başlanır. Her mübîn kelimesine geldikçe niyet tekrarlanır.

Meselâ: “Bu mumun yandığı gibi filân kişinin kalbi de filân kişi için böyle yansın” denilir ve tekrar Yâsîn baştan ikinci “mübîn”e kadar okunur. Yine niyet tekrarlanıp başa dönülür. Böylece yedi “mübîn”de başa dönülür ve sekizincide Yâsîn tamamlanır. Eğer birinci mumun yanması bitmeden istenilen kişi gelmemişse ikinci ve üçüncü mumlar da aynı şekilde yakılır. Hakkında bu tertip uygulanan kişi her nerede ve ne kadar uzakta olursa olsun derin bir sevgi ve heyecanla istenilen kişiye gelir.

Ana Sayfa * Gizli İlimler * Google Haberler’de Takip Et

BU İÇERİĞİ NE KADAR BEĞENDİNİZ?

Puanlamak için bir yıldıza tıklayın!

Ortalama değerlendirme 3.5 / 5. Oy sayımı: 2

Şu ana kadar oy yok! Bu gönderiye ilk oy veren siz olun.

Bu yazı sizin için yararlı olmadığı için üzgünüz!

Bu gönderiyi geliştirelim!

Bize bu yazıyı nasıl geliştirebileceğimizi söyleyin?

Keşfet

  1. Anonim says

    Arapça olarak mı yazacaz muma yoksa türkce mi

ParanormalHaber sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et

ParanormalHaber sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et