Karaltılar

19
0
(0)

Paranormal Hikayeler – Yasemin E.: Anlatacağım olayların tarihini günü gününe hatırlamıyorum ama yıl ve ay verebilirim. İlk paranormal olduğunu düşündüğüm olay 2014 yılında 4. sınıfın yaz tatilinde yaşadım.

Paranormal Hikayeler – Okula yakın bir evde oturuyorduk. Evde hatırladığım kadarıyla 4 kadar oda vardı. Birini kullanmıyorduk. Biri ise misafirler içindi. Mutfak eve girince direkt karşınızda. Oturma odasının karşısında; bilgisayar, battaniye, yorgan vs. vardı. O odada o zaman yatmak istediğimde babamla birlikte yere yatak sermiştik çünkü yeni taşınmış olduğumuz için henüz o eve yatak getirmemiştik. Yataklar diğer evimizdeydi hala.

Babam çoktan uykuya dalmıştı. Bense dışarı bakıyordum camdan. Uyumaya niyetim yoktu daha. Dönüp duruyorum filan, kapıya bakıyorum. Her yer karanlık. Bir ara gözümü kapatıp açtım. Karşımda; ufak, taş çatlasa 40 cm boyunda bir karaltı vardı. Korkudan battaniyenin altına girdim hemen. Hava zaten 20-30 derece. Malum; Antalya yazı… Bir süre sonra cesaretimi toplayıp tekrar baktığımda yok olmuştu… O zamanlar böyle paranormal hikayelere ilgim bile yoktu çünkü tek uğraşım hayvanlardı. Aradan geçen zamanda bazen gaipten sesler duyardım anca ya da su sesi filan…

Yine 8. Sınıfa başlayacağım zaman bir kaç ufak olay oldu. Okulların açılmasına 3 gün filan vardı. İnternette okul hakkında olan sayfalara filan bakıyorum telefondan. Annem mutfakta oyalanıyordu. Gayet “Yasemin!” diye bağırmıştı. 7-8 dakika sonra gidip sorduğumda beni hiç çağırmadığını gayet ciddi, şaka yapmadığı açıkça belli şekilde söylemişti. Şaşırmıştım ama yapacak bir şey yok; geri oturup insta. filan bakmaya devam ettim.

Birkaç ay sonrası; rüyamda ak sakallı, kara; yün gibi bir şey giyen bir adam, tam odanın önünde dikiliyordu yere bakar vaziyette… Annemse misafirimiz var diye evi temizliyordu. Adamı atlatıp tuvalete girdim. Aynadan gölge çıkmıştı. Kapıya sıkıştırmıştı. Annem çağırınca geri kayboldu ve çıktım tuvaletten. Adam hala aynı yerdeydi. Rüyamda kendimi koltuğa atınca uyanmıştım.

Yine farklı bir eve taşınmıştık… Liseye başlayacak olmanın heyecanıyla dolmuşum. Mevsim yine yaz. Yeni taşındığımız bina 3 katlı. Biz zemin kata taşınmıştık. Üst katlarda ev sahipleri ve akrabaları var. Bizim kapı ayrıydı. Kapıdan giriyorsunuz; dar koridor; 2 kişi sıkış tıkış yürüyemez. Tek kişi anca. Karşınızda 1 oda (benim kaldığım oda), sol tarafta 1 oda (oturma odası), koridorda sağdan dönünce solda 1 oda (boş), onun yanında da mutfak. Mutfağın karşısında banyo ve koridorun ucunda tuvalet var. Önünde de musluk ve ayna var.

O eve taşındığımız gün odamda çiviye asılmış, tamamı sarı tonlarında, Arapça yazılı bir tablo vardı. Onu indirip oturma odasına koymuştum. Hiç sevmem odamda duvara asılmış monteli bir aksesuar bulunmasını. O eve taşıdığımız zamandan beri gece 2 ila 5 arası uyanmaya başladım ki hâla gece 2-3 veya 4 saatlerinde kalkarım aniden. Uyku ilacı kullandım bu durum için; bana mısın demiyor. İlk kullanıştan sonra ölmüş Japon balığı gibi yine kalkıyorum. Yine krem yıkamaya ve su içmeye çıktığım gece saatlerinde mutfağa girecekken yerde karaltı gördüm. Biraz saydamdı sanırım. Kalbim ağzımda atıyor resmen ama “Yeter be!” deyip, ışığı açtım. Ortada karaltı filan yoktu. Su içtim. Mutfağın ışığını kapatıp tuvalete girdim. İşimi bitirip, çıktım. Yüzümü yıkayıp yatacaktım sadece.

Suyu açtım. Hafif hafif çarptım. İşimi bitirip kapattım. İki adım attım atmadım; musluk geri açıldı. Korkunca çığlık atma gibi bir huyum yoktur. Bu yüzden yine kalbim ağzımda ataraktan geri dönüp suyu kapattım. Yazın musluk gevşer akar filan ama bayağı hızlı hızlı akması normal mi bilmiyorum. O evden taşınırken oda karanlık olunca odadaki boy aynasında kendime bakmak isteyince uzun saçlı ve uzun elbiseli birini görünce şaşırmadım. O ara saçımı bağlamıştım iyi hatırlıyorum.

Şu anki oturduğumuz evde de hala geceleri kalkmaya devam ediyorum ama hiç bir cama, aynaya vs. bakmıyorum kalkınca. Birkaç ay önce de oturduğum yerde, tuvalete giden bir beyazlık görmüştüm. Onun dışında şu an maddi bir şey görmedim ama duyduğum oluyor… Anlamsız şekilde hızlanıp, sonra aniden yavaşlayan damlama sesleri, uzaktan gelir gibi olan çığlık sesleri filan…

Ana Sayfa * Paranormal Deneyimler 

BU İÇERİĞİ NE KADAR BEĞENDİNİZ?

Puanlamak için bir yıldıza tıklayın!

Ortalama değerlendirme 0 / 5. Oy sayımı: 0

Şu ana kadar oy yok! Bu gönderiye ilk oy veren siz olun.

Bu yazı sizin için yararlı olmadığı için üzgünüz!

Bu gönderiyi geliştirelim!

Bize bu yazıyı nasıl geliştirebileceğimizi söyleyin?

Keşfet

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.

ParanormalHaber sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et

ParanormalHaber sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et