Karada Havada ve Denizde Güvende Olmak İçin Dua

172
0
(0)

Bu esmanın zikrine devam eden kimse; karada, havada ve denizde güvende olur. Kaza, bela ve tüm felaketler kendisinden uzaklaştırılır.

Malikel Mülk Esması

Karada Havada ve Denizde Güvende Olmak İçin Dua - Malikel Mülk Esması
Karada Havada ve Denizde Güvende Olmak İçin Dua – Malikel Mülk Esması

Allah Teala’nın bu mübarek esması “Mülkün ebedi ve tek sahibi, mülkünde dilediği gibi tasarruf yapan, iradesine kimsenin müdahalesi söz konusu olmayan.” anlamına gelir. Malikel Mülk esmasının zikir adedi 212, zikir saati Utarit, zikir günü ise çarşambadır.

Karada Havada ve Denizde Güvende Olmak İçin

Bu esmanın zikrine devam eden kimse karada havada ve denizde güvende olur; kaza, bela ve tüm felaketler kendisinden uzaklaştırılır.

Saygınlık Kazanmak İçin

Bu esmanın zikrine devam edenler, kendilerinde; başkalarının da hissettiği inanılmaz bir güven ve güç hissederler ve saygınlık kazanırlar. Bu isme devam eden kimsenin içi dışı güzelliklerle dolar.

Kimseye Muhtaç Olmamak İçin

Bu esmanın zikrine devam edenin Allah’ın izniyle malına kazancına herhangi bir zarar gelmez. Cenabı Hak bu ismi hürmetine kulunu kimseye muhtaç etmez.

İstek ve İhtiyaçlarının Karşılanması İçin

Tenha bir yerde 212 kez zikredip, arkasından samimi bir şekilde Allah’a dua ederse o kimsenin duasını istek ve ihtiyaçlarını Yüce Allah karşılar. Bu ismi zikredenin geçim sıkıntısı olmaz, istediği kadar dünyalık elde eder rahat ve huzur içinde yaşar malını koruma altına almış olur. Ayrıca tüm insanlar tarafından sevilir, sayılırlar.

Dünyevi Sıkıntıların Giderilmesi İçin

Özellikle dünyevi konulardan dolayı sıkıntıda bulunan ve başka yapacak bir şeyi kalmayan kimseler akşam namazına 45 dakika kala yani tam kerahet vakti girdiğinde 100 kere bu esmayı zikrettikten sonra dua edip istediğini Allah‘a arz ederse sıkıntısı gider rahat ve huzura kavuşur.

BU İÇERİĞİ NE KADAR BEĞENDİNİZ?

Puanlamak için bir yıldıza tıklayın!

Ortalama değerlendirme 0 / 5. Oy sayımı: 0

Şu ana kadar oy yok! Bu gönderiye ilk oy veren siz olun.

FacebookTwitterPinterestRedditTumblrLinkedInWordPressBloggerFlipboardBufferMastodonSina WeiboWhatsAppLineTelegramMessengerSkypeViberWeChatMessageDiggGmailEmailCopy LinkShare
Keşfet
  1. […] Karada Havada ve Denizde Güvende Olmak İçin Dua * Zengin Olmak İçin Dua * Tesirli Dualar * Google News’te Takip Et […]

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.

ParanormalHaber sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et

ParanormalHaber sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et

Exit mobile version