Arkadaşı Meğer Cinmiş

42
0
(0)

Cin HikayeleriOkurumuz, küçüklüğünden beri paranormal olaylar yaşayan ve en sonunda hayatı altüst olan yakın bir arkadaşının hikayesini anlattı:

Küçüklüğünden beri -yani yaklaşık 9 yaşından itibaren- bu olaylarla hiçbir bağlantısı olmamasına rağmen paranormal olaylar yaşayan ve en sonunda hayatı altüst olan yakın bir arkadaşım var. Daha küçükken karşılaştığımızda “Bir rüya gördüm ve rüyada karnımın sol tarafına saplı bir bıçak vardı ve çok canımı yakıyordu. Sabah uyandığımda da devam etti ve bu hiç geçmiyor” demişti.

Aradan 2 yıl geçti ve o olayı sorduğumda “Hala ağrıyor” demişti. “Bazen sabah uyandığımda, tepemde duran bir adam görüyorum ve çok korkuyorum ama bir şey yapamıyorum” diyor arada sırada. Bir kere değil birçok kez oluyor dedi. Olayları önceden hissediyor ve gerçekleşiyor ki bu öngörü mü kehanet mi bilmiyorum ama istem dışı olduğunu söylüyor. En sonunda bu olayların içine istemeden de sürüklendiğini anladık.

Artık olaylar daha fazla artmaya başlamıştı. Arkadaşım kendini çok farklı hissediyordu “Kimse benim gibi değil” havalarına girmişti…Ailesi bu konulara çok karşı olsa da günün birinde bir büyü kitabı bulduğunu ve bu büyü kitabını bir arkadaşıyla beraber okuyup yazanları uyguladığını anlatmıştı bana. İşin garibi şu ki; arkadaşının insan olmadığını, bir cin olduğunu iddia ediyordu.

Neyse ben bu kitabı ondan istedim, o da verdi. Yaklaşık 6 ay önceydi sanırım. Kitabı çok iyi hatırlayamıyorum; içinde bazı halk arasında bilinen büyüler vardı (Papaz Büyüsü, Sabun Büyüsü, Vudu, İp Büyüsü…). Neyse bir gün ben birisiyle kavga ettim ve o arkadaşım da benim kavga etmeme üzülüp, gitmiş eve; benimle kavga eden çocuğa “İp Büyüsü” yapmış.

Ertesi gün okula gittiğimizde; büyü yaptığı çocuk ayakta zor duruyordu. Daha sonra arkadaşım o çocuğa yaptığı büyüyü bozdu ama hayatı mahvoldu bu olaylardan sonra…

Ana Sayfa Paranormal Deneyimler

BU İÇERİĞİ NE KADAR BEĞENDİNİZ?

Puanlamak için bir yıldıza tıklayın!

Ortalama değerlendirme 0 / 5. Oy sayımı: 0

Şu ana kadar oy yok! Bu gönderiye ilk oy veren siz olun.

Bu yazı sizin için yararlı olmadığı için üzgünüz!

Bu gönderiyi geliştirelim!

Bize bu yazıyı nasıl geliştirebileceğimizi söyleyin?

Keşfet

ParanormalHaber sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et

ParanormalHaber sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et