İntikam Duası: Neden Okunur? Hangi Durumlarda İşe Yarar?

451
3
(2)

İntikam namazı ve duası hakkında her şey! İntikam duası neden okunur, etkili olması nasıl okunur? İntikam için kılınan namaz ve duası hakkında her şeyi öğrenin.

Sana haksız yere kötülük yapmış birinden Allah’ın senin adına intikam almasını istersen tarifteki namazı kılmalı ve verilen duayı yapmalısın.

Sana haksız yere kötülük yapmış, zulmetmiş; zalim bir cebbarı cezalandırmak istersen… Allah’ın senin adına o kişiden intikam almasını istersen aşağıda tarif edilen namazı kılmalısın. Aynen tarif edildiği şekilde kılmalı ve sonrasında verilen duayı yapmalısın. Herhangi bir Arabi ayın son günlerinde gece yarısı kalkıp güzelce bir abdest al. Bundan sonra, iki rekat hacet namazı kıl.

İntikam İçin Hacet Namazının Kılınışı

Birinci rekatta Fatiha ve kırk (40) defa Fil Suresi’ni oku. İkinci rekatta Fatiha ve kırk (40) defa Kafurun Suresi’ni oku. Selam verdikten sonra secdeye var. Ellerini seccadenin altına koyarak yüz (100) defa şu mübarek esmaları oku: Ya Kadiru Ya Muktediru Ya Azizü Ya Alimü Ya Aliyyü Ya Azimü entel Kadirul Muktedir. Okuduktan sonra secdeden başını kaldırıp şu duayı bir defa oku:

Allah’ın Senin İntikamını Alması İçin Okuyacağın Dua

İntikam Namazı ve Duaları - Tesirli Dualar
İntikam Namazı Duası

Okunuşu: Allahümme huzli hakki fülan ibni fülaneten vecalhü ıbreten lilmu tebirine Ya Şedidü Ya Şedidü Allahümme ehlikhü kema ehlike kavme firavne İnneke ala külli şeyin kadir. Anlamı: İnsanlara zulmeden o zalim Allah Teala hazretlerinin izni ile müstehak olduğu cezayı bulur. Yaptıklarından büyük bir pişmanlık duyar. Bir daha kötülük yapamaz

Önemli Açıklama: Duanın “fülan ibni fülaneten” kısmına sana kötülük yapan kişinin adı şu şekilde gelecek.: Örneğin Ahmet ibni Mehmet. Yani “Ahmet oğlu Mehmet”. Yaptığı haksız kötülükten dolayı Allah’ın sizin adınıza intikam almasını istediğiniz kişi erkek değil de bayansa bu kısın “fülan binti fülan” şeklinde olmalıdır. Yukarıdaki örnekte olduğu gibi “Ahmet binti Ayşe” gibi. Yani “Ahmet Kızı Ayşe” .

Önemli Uyarı: Burada çok dikkat edilmesi gereken husus vardır! İntikam almak için bu uygulamayı yapmak istediğiniz kişi bu kötü işi size muhakkak haksız şekilde yapmış olmalıdır. Allah, sırf bir kulu istedi diye diğer bir kuluna zarar vermez. Davanızda haklı değilseniz yaptıklarınız size döner.

Ana Sayfa

BU İÇERİĞİ NE KADAR BEĞENDİNİZ?

Puanlamak için bir yıldıza tıklayın!

Ortalama değerlendirme 3 / 5. Oy sayımı: 2

Şu ana kadar oy yok! Bu gönderiye ilk oy veren siz olun.

Bu yazı sizin için yararlı olmadığı için üzgünüz!

Bu gönderiyi geliştirelim!

Bize bu yazıyı nasıl geliştirebileceğimizi söyleyin?

Keşfet

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.

ParanormalHaber sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et

ParanormalHaber sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et