İnternet Yamyamı Tanıştığı Adamı Yedi

10
0
(0)

Armin Meiwes isimli şahıs ile internette tanışıp, evine davet edip, öldürdükten sonra yediği Bernd Brandes’ın tuhaf ve mide kaldıran yamyamlık hikayesi. En azından bazılarımız için…

Olay Belgesele Konu Oldu

İnternette tanıştığı adamı öldürüp yiyen Armin Meiwes - Esrarengiz Olaylar
İnternette tanıştığı adamı öldürüp yiyen Armin Meiwes.

2001 yılında yaşanan tuhaf bir olayda Armin Meiwes isimli şahıs, internetten tanıştığı Bernd Brandes’i öldürüp cesedini de aylar boyunca yemişti. Armin Meiwes kendisi hakkında çekilen bir belgeselde olayın detaylarını bütün açıklığıyla detaylarını anlattı.

İnternet Üzerinden Yamyamlık İçin Karşılıklı Anlaştılar

Bernd Brandes internette birileri tarafından yenmek istediğini söyledi. İçinde insan yeme isteğiyle yanıp tutuşan Armin Meiwes de onu bu amaçla evine davet etti. Önce Brandes’in penisini kesip beraberce yediler. Daha sonra Brandes uyku ilaçları aldı ve Meiwes de onu boğazını keserek öldürdü. Daha sonra gelişen olayları ise yamyam Armin Meiwes şöyle anlatıyor:

“Hayatımda yediğim en güzel akşam yemeğiydi. Sırtından kestiğim büyük bir parça etle kendime biftek yaptım. Yanında patates kızartması ve salata yedim. Tadı domuz etine benziyordu. 40 yıldır böyle bir şey hissetmeyi bekliyordum. Bernd öldüğünde çok mutluydu. Akşam yemeğim olmayı kendisi istedi.”

Armin Meiwes 10 ay boyunca arkadaşının etini buzlukta sakladı ve her gün bir parça yedi. Armin Meiwes 2002 yılında yakalandı ve ömür boyu hapse mahkum edildi. Şimdilerde ise vejeteryan olduğu söyleniyor. Alman metal grubu Rammstein bu olay üzerine “Mein Teil” (Benim Parçam) adlı bir şarkı yaptı.

Ana Sayfa

BU İÇERİĞİ NE KADAR BEĞENDİNİZ?

Puanlamak için bir yıldıza tıklayın!

Ortalama değerlendirme 0 / 5. Oy sayımı: 0

Şu ana kadar oy yok! Bu gönderiye ilk oy veren siz olun.

Bu yazı sizin için yararlı olmadığı için üzgünüz!

Bu gönderiyi geliştirelim!

Bize bu yazıyı nasıl geliştirebileceğimizi söyleyin?

Keşfet

ParanormalHaber sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et

ParanormalHaber sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et