Skip to content

În Ce Scop Sunt Folosite Numele Oculte Berhetiyya

Informații detaliate despre esențele oculte Berhetiyya, cunoscute popular sub numele de Rugăciunea Berhetiyya. Care este originea rugăciunii Berhetiye / esmas, care sunt efectele și virtuțile sale, în ce limbă:

Ce Este Esmai Berhetiyya

În Ce Scop Sunt Folosite Numele Oculte Berhetiyya
În Ce Scop Sunt Folosite Numele Oculte Berhetiyya

Cele 28 de nume oculte / secrete folosite pentru tot felul de scopuri bune sau rele, cum ar fi trimiterea îngerilor, chemarea hüddamilor, a djinnilor și altele asemenea, trimiterea lor înapoi sau alungarea lor, precum și îmbolnăvirea, vindecarea, vindecarea, blestemul, deschiderea averilor, ascunderea a ceva sau dezvăluirea lucrurilor ascunse… sunt denumite colectiv Esmai Berhetiyya sau Rugăciunea Berhetiyya, așa cum este cunoscută popular.

Se zvonește că aceste nume, cunoscute popular și sub numele de rugăciunea Berhetiyya, au fost gravate pe cele patru laturi ale tronului Profetului Solomon. Există, de asemenea, zvonuri care urmăresc originea acestor nume până la Profetul Idris. Se zvonește că Asaf ibn Berhiya, celebrul vizir al Profetului Solomon, și Hakim Kalfetiryusun au folosit, de asemenea, Berhetiyya. [1]Abil Abbas Ahmad Bin Ali Bin Ali Al Buni, Menbeu Usululul Hikmeh

Se zvonește că există o pedeapsă spirituală pentru utilizarea inutilă și zadarnică a acestor esențe (rugăciunea Berhetiye), în special în scopuri deșarte, cum ar fi deplasarea obiectelor, teleportarea dintr-un loc în altul. Se recomandă să se folosească aceste esențe doar în caz de nevoie, de exemplu; Se recomandă să fie folosite doar de dragul lui Dumnezeu, cum ar fi vindecarea unui pacient sau ajutorarea unei persoane aflate în dificultate.

În Ce Limbă Este Esmai Berhetiyya

Denumirile lui Esmai Berhetiyya sunt în aramaică. Aramaica este limba maternă a Profetului Iisus. Contrar credinței populare, numele Asmai Berhetiyya / Berhetiyya nu sunt în arabă, ci în aramaică. Aramaica este o limbă din grupul nord-vestic al familiei de limbi semitice. Este numită după cuvântul Aram, numele antic al țării Siria.

Cele mai vechi surse aramaice au fost găsite în Siria la începutul mileniului al II-lea î.Hr. La începutul mileniului I î.Hr. a fost adoptată ca limbă dominantă în locul akkadienei în Mesopotamia, care includea țările Babilonului și Asiriei, și a devenit limba oficială de corespondență a Imperiului Persan (iranian), care a dominat întregul Orient Apropiat în secolul al VI-lea î.Hr. În aceeași perioadă, a început să fie folosită de evrei ca limbă vorbită și scrisă zilnic, în locul ebraicii.

Deoarece aramaica a fost vorbită de multe popoare, religii și țări de-a lungul istoriei, ea a fost împărțită în nenumărate dialecte și a avut ocazia să se răspândească pe o geografie foarte largă, din Europa de Vest până în Orientul Îndepărtat, între anii 300 î.Hr. și 700 d.Hr., care a fost cea mai glorioasă perioadă a sa. Odată cu răspândirea islamului în secolul al VII-lea d.Hr., a fost înlocuită de limba arabă. Se estimează că în prezent există aproximativ 2.000.000 de utilizatori.

Care Sunt Numele Berhetiyya

Mai jos veți găsi o listă completă de nume Berhetiyya. Cu toate acestea, fiecare nume din listă are propriile sale caracteristici unice. Din acest motiv, fiecare nume are forme unice de aplicare pentru scopuri specifice. Deoarece acest articol este în scop de informare generală, nu am inclus rețete de aplicare legate de numele menționate. Puteți găsi informații detaliate despre aplicațiile și ritualurile specifice fiecărui nume din categoria ocultism a site-ului nostru, căutând în funcție de nevoile dumneavoastră.

Numele Berhetiyya sunt rmătoarele:

Berhetiyh
Keririn
Tetlihin
Turanin
Mezcelin
Bezcelin
Terkabin
Berheshin
Galmeșin
Hutirin
Kalenhudin
Barshanin
Kazhirin
Nemushelhin
Berheyula
Beskeleyhin
Kazmezin
Engelalitin
Kabaratin
Ğayaha
Keydehüla
Shamakhirin
Shemhahi’rin
She’mhahirin
Bikehtahunihin
Basharishin
Tuneshin
Shamhabaruhin

Urmăriți pe Google News

Dipnotlar

Dipnotlar
1 Abil Abbas Ahmad Bin Ali Bin Ali Al Buni, Menbeu Usululul Hikmeh

Soru sor, cevap yaz, yorum yap, kendi hikayeni anlat... Burası senin; istediğini yazabilirsin.