Hatay’daki Zülman Cinleriyle Karşılaşmam

135
0
(0)

Yaşanmış Korku Hikayeleri – Anlatılanlara göre; görünüşleri insanlara çok benzese de boyları bizden belirgin bir şekilde uzunmuş. Diğer cin toplulukları gibi sayıları öyle çok değilmiş. Görüldüklerinde de ya tek başına ya da birkaç Zülmani bir arada olurlarmış. 

Zülman Cinlerinden Korktukları İçin Kuranı Kerim Asarlarmış

İmam Runevi’nin anlattığına göre; Arabistan çöllerinde ve genellikle bu çöllere yakın olan ülkelerde yaşıyorlarmış. Eski Araplar, Yemen’e giden kervanların Zülman cinlerine denk gelmesinden korktukları için her devenin boynuna Kuranı Kerim asarlarmış. Çünkü onların inancına göre; çölde yaşayan Zülmanlar’ın gece bazı vakitler gelerek hayvanları ürküttükleri hatta bazı develeri delirttikleri oluyormuş. Hatta birçok kervan Mekke ve Yemen arasında yaptıkları yolculuklarda kaybolmuş, izlerine de bir daha rastlanamamış…

Ben Hatay’da yaşıyorum. Küçüklüğümde yatsı ezanından sonra camlardan dışarı bakmamıza babaannem izin vermezdi. Bir gece yağmur sesine uyandım. Evin içinde dolaşırken evimizin yan tarafındaki çalılık arazide birtakım kıpırdamalar olduğunu fark ettim. Cama yaklaşarak olanları anlamaya çalıştım. Birkaç uzun boylu, iriyarı varlık, otların arasında yürüyordu. 

O Gece Gelen Adamlar Zülman Cinleriymiş

Bu iriyarı adamların böylesine yağmurlu bir havada neden çalıların arasında gezindiğini anlamaya çalışırken beni fark ettiler ve evimizin yakınına kadar gelerek, bana bakmaya başladılar. Bir tanesi penceremize parmağıyla tıklatarak, dışarıya gelmemi işaret etti. O sırada babaannem beni elimden tutarak pencereden uzaklaştırdı ve uyumamı söyledi. Ben de korkuyla babaanneme sarılarak uyumaya çalıştım.

Adamlar birkaç defa daha pencereye vurduktan sonra sesler kesildi. Babaannem yanımda saatlerce Ayetel Kürsi okudu. Aradan birkaç yıl geçip, yaşım ilerlediğinde babaanneme o gece gelenlerin kimler olduğunu ve beni neden dışarı çağırdıklarını sordum. Babaannem de bana onların Zülmanlar olduğunu, bazı gecelerde buralarda dolaştıklarını ve eğer dışarı çıksaydım beni götüreceklerini söyledi. Öğrendiğime göre buralarda bir çok kere görülmüşler. Hatay’da yaşayan bazı insanlar onlara çöl cinleri, Araplar ise Zülmanlar ismini veriyormuş…

Ana Sayfa Paranormal Deneyimler

BU İÇERİĞİ NE KADAR BEĞENDİNİZ?

Puanlamak için bir yıldıza tıklayın!

Ortalama değerlendirme 0 / 5. Oy sayımı: 0

Şu ana kadar oy yok! Bu gönderiye ilk oy veren siz olun.

Bu yazı sizin için yararlı olmadığı için üzgünüz!

Bu gönderiyi geliştirelim!

Bize bu yazıyı nasıl geliştirebileceğimizi söyleyin?

Keşfet

ParanormalHaber sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et

ParanormalHaber sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et