Skip to content

Gloriosul Djinn Gardian al prietenului meu

Povești paranormale – Yasin Yavuz a povestit despre o interesantă experiență de djinn pe care a trăit-o personal în 2021. O poveste adevărată pe care nu o întâlnim prea des.

Prietenul prietenului meu

Anul trecut (2021), o cunoștință de-a mea a venit la locul meu de muncă împreună cu un prieten. Am avut un schimb la scară mică cu această cunoștință. Între timp, am avut o cunoștință ocazională și o scurtă conversație cu prietenul pe care l-a adus cu el. 3 zile mai târziu, aproape de ora de închidere a magazinului nostru, unul dintre prietenii mei din copilărie a venit la locul meu de muncă pentru cumpărături. După ce am terminat cumpărăturile, am închis magazinul.

I-am propus prietenului meu să se așeze undeva și să bea o ceașcă de ceai sau de cafea. Ca răspuns la oferta mea, prietenul meu din copilărie a spus că se va întâlni cu un alt prieten de-al său și a zis: “Vino și tu. Poți să-l cunoști pe prietenul meu”. Am refuzat politicos oferta prietenului meu pentru a nu mă face de râs, dar prietenul meu a insistat. Așa că am acceptat oferta prietenului meu.

Am mers împreună la o cafenea. Prietenul prietenului meu stătea acolo și ne aștepta. L-am recunoscut pe prietenul prietenului meu imediat ce l-am văzut. Era persoana pe care am menționat-o la începutul poveștii, persoana pe care am cunoscut-o la locul de muncă. Bineînțeles, și el m-a recunoscut, dar nu reușea să pună degetul pe rană. “Cred că ne-am mai întâlnit”, a spus el. Eu am spus: “Ne-am întâlnit. Ne-am întâlnit.”

A ars Djinn-ul care s-a îndrăgostit de el

Ne-am așezat. Am început să discutăm. Pe măsură ce timpul a trecut, conversația s-a întunecat și s-au deschis conversații cu djinnii zânei etc. În timpul conversației, prietenul prietenului meu mi-a spus: “Am avut un ** djinn feminin** până acum 2 ani. Era îndrăgostită de mine…”.

În continuarea discursului său, a început să explice că acest djinn i-a apărut prin intermediul unei regine care trăia în vremuri străvechi, cum a venit și a plecat și așa mai departe. El povestea aceste lucruri, dar eu nu credeam ceea ce spunea. “Ce s-a întâmplat atunci?” L-am întrebat eu. “L-am făcut pe djinnul acela să fie ars de un hodja acum doi ani. Pentru că mă zăpăcise prea mult. Îmi pierdusem echilibrul”. El mi-a răspuns la întrebare.

Hodja i-a dăruit un djinn păzitor

“După ce a plecat, au început să vină alții, răutăcioși. Au încercat să mă vână. Așa că m-am dus la un alt hodja. Hodja mi-a spus: “Nu vor mai putea să te deranjeze. Îți dau un djinn păzitor’, a spus el. Și mi-a dat un djinn bunic. **Un djinn musulman. El este chiar și acum cu mine”.

“El vine când îl strig pe nume și seara. Dar se supără pe mine dacă îl chem fără motiv și dacă beau alcool. El este foarte maiestuos. Are întotdeauna un rozariu în mână…”, a continuat să povestească. Dar bineînțeles că nu am crezut ce-mi spunea. I-am spus că nici eu nu-l credeam… “El este aici acum. Se uită la noi. Pot să i-o arăt dacă vrei, dar vei țipa de frică. Am spus: “Arată-mi”. Nu a vrut. “Aha!”, am spus, “E o minciună…”.

Lucrul acela din ceață

Oricum, am terminat conversația și am plecat. Au trecut 2 săptămâni. Ne-am întâlnit din nou cu acest prieten într-o seară. Ne-am așezat într-o cafenea și am stat de vorbă. Apoi ne-am urcat în mașină și am pornit la drum. Mergeam cu o viteză de 40 – 50 km pe un drum drept care ducea spre drumul din sat. În fața drumului s-a așternut o ceață. Prietenul meu m-a rugat să opresc acolo unde începea ceața. Am oprit. El a coborât din mașină.

Marginea drumului era plină de iarbă. Nu existau copaci în jur. Erau doar tufișuri. Vedeți, era un teren plat, deschis. Era ceață, dar această ceață era doar acolo unde ne aflam. M-a rugat să cobor repede din mașină și să mă duc la el. Am coborât din mașină, așa cum mi-a spus prietenul meu. Arătând spre un loc din față, mi-a spus: “Uită-te bine aici”. M-am uitat…

Gloriosul djinn păzitor al prietenului meu

L-am văzut acolo unde arăta, la aproximativ 50 de metri distanță. Avea o înălțime de aproximativ 5 metri. Mergea în stânga și în dreapta. Îl puteam vedea doar ca pe o figură cenușie, umbrită, de la picioare până la piept. L-am privit timp de aproximativ 3 minute… Ținuta lui semăna cu costumele din Hacivat Karagöz [1]Karagöz și Hacivat este un joc de umbre tradițional turcesc bazat pe imitație și dialog, jucat pe un ecran cu reprezentări bidimensionale. După 3 minute a dispărut. Ceața a dispărut odată cu dispariția lui.

Apoi ne-am urcat în mașină. Prietenul meu m-a rugat să conduc mașina până la școală. Am ajuns în fața școlii. Între noi și școală era o distanță de aproximativ 150 de metri. Luminile scărilor de la intrarea în școală și luminile câtorva camere din clădire erau aprinse. În vârful scărilor, un bărbat negru ca jetul stătea în picioare!…. 1 minut mai târziu a dispărut. Și după acest incident, am început să cred ceea ce mi-a spus prietenul meu.

Dipnotlar

Dipnotlar
1 Karagöz și Hacivat este un joc de umbre tradițional turcesc bazat pe imitație și dialog, jucat pe un ecran cu reprezentări bidimensionale

Soru sor, cevap yaz, yorum yap, kendi hikayeni anlat... Burası senin; istediğini yazabilirsin.