Gece Devriyesinde Gördüğüm Tuhaf Yaratık

20
0
(0)

Paranormal Hikayeler – Kadir K. yıllar önce askerdeyken bir gece devriyesinde; uçarak geldiğini gördüğünü söylediği, tuhaf yaratıkla ilgili anısını anlatıyor.

Paranormal Hikayeler – Merhaba, ismim Kadir. Ben askerde gece devriyesinde olan bir olayı sizinle paylaşmak istedim: Kesinlikle uykulu değildim. Hiçbir şekilde ilaç v.s kullanmıyordum. Hiçbir şeyden etkilenmemiştim. Köyde, asfalt yolda gece saat 03.00 ile 04.30 arasında gece devriyesindeyiz, yol çevirmesi var. Elime bir fener verdiler. Kendilerinden 2 km. uzağa beni diktiler.

Gelen arabalara fener sallıyorum “Yavaşla, çevirme var, dikkatli ol!..” gibisinden. Çok sert de bir rüzgar var. Ağustos ayı, ekinler de bayağı uzun. Neyse, feneri tutuyorum… Baktım; yukarıdan koyuna benzer ama gözleri, elleri, ayakları belli, bembeyaz bir şey geliyor uçarak, yola doğru. Uzuvlarını sanki çocuk çizmiş gibi… Tırnakları filan yok. Oval biçimli kesilmiş sanki.

Çok yavaş şekilde geldi yolun ortasına kondu. Rüzgar çok sert esiyor ama o şey yavaş yavaş geliyor rüzgarın estiği istikamete… Neyse; ben tabi bildiğim bütün duaları, sureleri okuyorum. Acaba rüya mı görüyorum diye kendimi tartıyorum; yok! Tamamen gerçek. Neyse; takipteyim… Tekrar havalandı aynı şekilde. Şeklini bozmadan. Gitti bu sefer ekin tarlasının içine kondu 4 ayağının üstüne.

Komutan anons çekiyor telsizle “Sen nereye fener tutuyorsun? İşini yap!” gibisine. Tabi görev kutsal. Korktum da… “Her şey Allah’tan; ne olacak? İşine bak.” dedim, işime devam ettim. Lambayı yola çevirdim. 2-3 dakika sonra konduğu yere baktım; bir şey yok…

Ana Sayfa * Paranormal Deneyimler 

BU İÇERİĞİ NE KADAR BEĞENDİNİZ?

Puanlamak için bir yıldıza tıklayın!

Ortalama değerlendirme 0 / 5. Oy sayımı: 0

Şu ana kadar oy yok! Bu gönderiye ilk oy veren siz olun.

Bu yazı sizin için yararlı olmadığı için üzgünüz!

Bu gönderiyi geliştirelim!

Bize bu yazıyı nasıl geliştirebileceğimizi söyleyin?

Keşfet

ParanormalHaber sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et

ParanormalHaber sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et