Skip to content

Femei invizibile și misterioase pe camerele de securitate

Activitate paranormală – Heybet Y. își povestește o amintire paranormală înfiorătoare despre niște femei misterioase care au vizitat un pacient în timp ce se afla în tura de noapte la secția de terapie intensivă.

Activitate paranormală – Sunt anestezist. Am lucrat în unitatea de terapie intensivă timp de 14-15 ani. Întâmplarea pe care o voi povesti s-a întâmplat în 2014, când lucram în unitatea de terapie intensivă a unui spital privat din Izmir. Am avut un pacient, care era din Diyarbakir. Numele ei era Sabiha F… Era internată în spital din cauza diagnosticelor de CRF și CHF. Avea 74 de ani. Deoarece nu mai era loc în secția de terapie intensivă generală, a fost internată în secția CVC (terapie intensivă de chirurgie cardiovasculară).

Femei misterioase care ne vizitează noaptea

Secția noastră de terapie intensivă CVC avea 3 paturi. Eram de gardă de noapte. Singura mea pacientă era domnișoara Sabiha. Linia telefonică a secției de terapie intensivă a sunat la ora 02:45 AM. Cel care a sunat era supraveghetorul de noapte. Mi-a spus că “Heybet, vor veni două femei. Du-le înăuntru. Lasă-le să o viziteze pe mătușa lor Sabiha”. I-am spus: “Nu se va plânge asistenta dimineața? Este interzis să primești vizitatori la această oră”. El a răspuns: “E numai vina mea”.

Cu toate acestea, soneria a sunat, așa că m-am dus și am deschis ușa. La ușă se aflau 2 femei de 20 de ani. Am uitat cum să vorbesc când le-am văzut. Erau atât de frumoase încât nu le pot descrie. Le-am ajutat să poarte un șorț, și o bonetă, dar nu vorbeau deloc. Le-am spus “Intrați” și au intrat. S-au dus chiar lângă pacient. Nu mai vorbeau din nou, dar era ca și cum comunicau cu ochii lor. În același moment, supraveghetorul de noapte a intrat și s-a așezat lângă mine.

Eu încă îi priveam. I-am spus bărbatului de lângă mine: “Frate, ce frumoase sunt cele două femei”. Una dintre femei s-a uitat la mine și a zâmbit. Apoi, una dintre femei a luat ceva din zona pieptului și l-a pus în gura pacientului. M-am ridicat brusc în picioare și am strigat: “Ce faceți?”. Ambele au început să țipe și cred că le era frică. Supervizorul de noapte s-a supărat pe mine și mi-a spus: “Lasă-le în pace!”. Eu am spus: “Frate, nu vezi? I-au băgat ceva în gură!”. El mi-a răspuns: “Nu-ți face griji”.

Femeile au plecat, iar eu eram curios. M-am dus și i-am deschis gura domnișoarei Sabiha. Am văzut trei șiruri de păr în gura ei. Le-am luat și le-am aruncat. Am întrebat-o: “Cine erau? Le cunoști?”. Ea a răspuns: “Cine?” “Nu am văzut pe nimeni”. I-am spus: “Ești sigură? Două femei au venit lângă tine acum un minut”. Ea a răspuns: “Nu, fiule, nu a venit nimeni” și asta m-a stresat.

Am chemat una dintre asistentele de la un alt etaj și i-am spus că voi lua o pauză de 10 minute. Am ieșit și am început să fumez în fața intrării în unitatea de urgență. Între timp, a venit supraveghetorul de noapte. I-am spus: “Frate, m-ai pus în dificultate în această noapte”. El mi-a răspuns: “Hei, Bet, despre ce vorbești? Nu înțeleg”. I-am spus: “Frate, ai trimis două femei la CVC în calitate de rude ale pacientului, mi-ai spus să le iau în primire, iar apoi m-ai și vizitat…”.

El a spus: “Nu, nu am venit și nu am trimis pe nimeni la tine. Despre ce vorbiți?”. Am spus: “Frate, m-ai sunat și mi-ai spus: “Două femei vor veni în vizită, lasă-le să intre”. Și apoi ai venit și te-ai așezat lângă mine…”. Chiar se înfuria în timp ce vorbeam. El a spus: “Am dormit în camera doctorului din unitatea de urgență timp de trei ore. Despre ce vorbești? Nu are niciun sens”. I-am spus: “Bine, frate, nu contează” și m-am întors.

Femeile nu se aflau pe imaginile de pe camerele de supraveghere

Am intrat în unitatea de terapie intensivă și m-am așezat. Eram pe cale să mă enervez. Apoi, supraveghetorul de noapte a venit din nou. Mi-a spus: “Heybet, ce s-a întâmplat? Spune-mi”. I-am spus ce s-a întâmplat, iar el mi-a spus: “Vino, hai să verificăm imaginile de pe camerele de supraveghere”.

Am chemat paza și am vizitat camera. Am verificat imaginile. Mă văd pe mine, ajutând pe cineva să poarte șorțul și chiar să-l lege, dar cele două femei nu erau pe ecran. Totul arată ca și cum aș face totul de una singură. După 5 minute de filmare, ușa se deschide singură. Am spus: “Uite, aici intrați în unitate, dar sunteți invizibili în acest moment”…

Oricum, tura mea s-a terminat dimineața, dar nu m-am dus acasă. La prânz, sunt acceptate rudele pacienților. Le-am așteptat, în special rudele domnișoarei Sabiha. La prânz, a venit și ruda ei, și fiul ei și soțul său. Am vorbit cu ei înainte de a intra și am vorbit despre cele întâmplate. Doi dintre ei au început să râdă și au spus: “Nu este prima dată. Au mai încercat de o mulțime de ori înainte de Heybet”. Le-am răspuns: “Cum, frate, nu am înțeles”.

Vrajă, amuletă, bântuire…

El a spus: “Mama mea are pământ și câmpuri în sat. Mama mea vitregă încearcă pe toate căile posibile să pună mâna pe aceste terenuri și câmpuri. Vrajă, amulete, bântuire, a încercat toate treburile murdare. Aceasta ar trebui să fie una dintre ele. Totuși, slavă Domnului, am scăpat de toate! Nu vă fie teamă, obișnuiți-vă cu asta”.

I-am spus: “Cum să mă obișnuiesc cu asta? Nu mă pot ocupa de astfel de lucruri în timp ce lucrez!”. Ne-am dus la medicul șef împreună cu supraveghetorul de noapte și i-am explicat situația. Au transferat-o la un alt spital…

Iată ce am trăit eu, prieteni.

Pagina de start * Experiențe paranormale * Urmăriți pe Google News

Soru sor, cevap yaz, yorum yap, kendi hikayeni anlat... Burası senin; istediğini yazabilirsin.