Skip to content

Experiența mea de călătorie în timp

Povești paranormale – Selami S. spune povestea uimitoare a experienței sale interesante de călătorie în timp și cum a verificat faptele pe care le-a aflat acolo.

Povestea mea de călătorie în timp

Povești paranormale – Într-o zi, în vis, mama mi-a spus: “Ești un băiat foarte rău. O să te trimit înapoi în trecut”. Iar eu am spus: “Nu, nu poți!”, iar casa a început să tremure. A fost ca un cutremur. Știi cum se scutură camera în timpul scenelor de acțiune din filme? Oricum, când tremurul s-a oprit, am deschis ochii; eram din nou în casa noastră. Dar mobila era foarte diferită. Canapele erau diferite. Pe pereți erau tablouri diferite de cele pe care le avem acum. Broderii cu punct de cruce peste tot…

Am ieșit afară. Am văzut-o pe mama mea. Părea să aibă în jur de 20 de ani și se certa cu o fată de vârsta ei. Mama a pălmuit-o pe fata cu care se certa. Fata a plecat furioasă de acolo. După ce am văzut asta, am ieșit din grădina casei și m-am îndreptat spre drum. Un tânăr pe o motocicletă roșie veche a trecut pe lângă mine. Acel bărbat era tatăl meu când era tânăr. Casa bunicilor mei era chiar lângă casa noastră. M-am gândit că ar trebui să mă duc și eu la ei. Când am ajuns acolo, bunicul și bunica mea vorbeau despre ceva important. Dar nu-mi amintesc acum despre ce vorbeau.

Am încercat să filmez ce mi s-a întâmplat

Mi-am scos telefonul din buzunar. M-am gândit: “Aș putea să filmez și eu asta. Pentru că nimeni nu mă va crede când le voi spune”. Am început să filmez locurile pe care le vedeam. Apoi am văzut un prieten de-al meu pe marginea drumului. L-am întrebat: “Ce faci aici? Haide, mama m-a trimis înapoi în anii trecuți, dar care este motivul pentru care te afli aici?”. Prietenul meu mi-a răspuns: “Rudele mele așa și așa au fost martirizate [1]În cultura islamică turcă, se crede că sufletele martirilor se pot întoarce în lume oricând doresc, spre deosebire de sufletele altor morți . Uneori îi este atât de dor de vremurile de odinioară încât se întoarce în timp pentru a trăi din nou. Uneori mă ia cu el, dar nu spune nimănui”.

Există un unchi pe care îl iubesc foarte mult acolo unde locuiesc. Întotdeauna am fost foarte curioasă în legătură cu tinerețea lui. Mi-am spus: “Să dau o fugă la el acasă și să-i văd tinerețea”. Tocmai când alergam spre casa acelui unchi, m-am trezit. Primul lucru pe care l-am făcut când m-am trezit a fost să-mi verific telefonul. M-am întrebat dacă am filmat cu adevărat prin ce trecusem? Am verificat de două ori galeria video a telefonului meu pentru a vedea dacă filmulețul pe care l-am filmat mai era încă pe telefon. La urma urmei, din moment ce ceea ce am văzut era un vis, nu exista nicio înregistrare video pe telefonul meu din viața reală.

Răspunsurile surprinzătoare pe care le-am primit după ce m-am trezit

M-am dat jos din pat. M-am dus la mama mea. “Mamă, dă-mi voie să te întreb ceva: îți amintești să te fi certat vreodată cu o femeie în fața casei noastre când erai mică?”. Mama m-a întrebat: “Despre ce este vorba?”. I-am spus: “Doar întrebam. Ai pălmuit vreodată pe cineva în felul acesta?”. Mama a spus: “Da. Când eu și tatăl tău eram proaspăt căsătoriți, mătușa Ayșe cumpăra mereu lapte de la noi. Ea plătea laptele cumpărat la sfârșitul lunii. Obișnuiam să scriu pe o bucată de hârtie cât lapte cumpăra mătușa Ayșe în fiecare lună. Într-o zi, mătușa Ayșe mi-a spus: “Prețul pe care l-ai scris este greșit. Ești o trișoare!”. M-am înfuriat și i-am dat o palmă”.

Apoi m-am dus la tatăl meu și l-am întrebat: “Tată, ai avut vreodată o motocicletă când erai tânăr?”. Tatăl meu a spus: “Ai văzut-o în albumele vechi? Da, am avut odată o motocicletă roșie. Apoi i-am dat motocicleta unchiului tău…” Prietenul pe care l-am văzut în visul meu avea o rudă care fusese martirizată cu ceva timp în urmă. Am aflat acest lucru mai târziu, făcând cercetări…

Câteva dintre experiențele paranormale pe care le-am avut asemănătoare cu aceasta, pe unele dintre ele nu le-am putut scoate din efect luni de zile… Poate vă vine greu să credeți, dar toate aceste experiențe și relatări sunt reale.

Pagina de start * Experiențe paranormale * Urmăriți pe Google News

Dipnotlar

Dipnotlar
1 În cultura islamică turcă, se crede că sufletele martirilor se pot întoarce în lume oricând doresc, spre deosebire de sufletele altor morți

Soru sor, cevap yaz, yorum yap, kendi hikayeni anlat... Burası senin; istediğini yazabilirsin.