Evde Cin Var

30
1
(1)

Perili Ev – Yirmili yaşlarında bir genç kızın bir süre önce arkadaşlarıyla beraber, bir geceyarısı başlayan musallat öyküsü. Cinler kıza mı yoksa eve mi musallat olmuşlar?.. 

Üç Harflilere Hiç İnanmazdım

Perili Ev – 24 yaşındayım. Bir sene önce, arkadaşlarımla evdeydik. Sadece üç kişiydik. Annemler tatilde oldukları için arkadaşlarımla birlikte bizde kalıyorduk. Arkadaşlarımdan birinin adı Bahar, diğerininki ise  Melisa. Biz Bahar’la saat 12’den sonra banyo yapacaktık. Üç harflilere hiç mi hiç inanmazdım. Biz yıkanırken Melisa da bilgisayar başındaydı. Ama birden banyoya dalıp ışığı kapattı. Biz Baharla çığlık attık. Çığlıklarımız üzerine Melisa hemen geri gelip ışığı yaktı.

Karaltı Görmüşler

Biz ona kızgınlıkla “Ne yapıyorsun?!” filan derken o bizi “Ben öyle bir şey yapmadım diye cevapladı. İnanmamıştık tabii ki. Neyse, banyodan çıktık. Tam giyiniyorduk ki Melisa, perdenin açık olduğunu gördü kapatmaya gitti. Gittikten bir süre sonra aniden çığlık atarak benim yatağıma atladı. Bahar da Melisa da ağlıyorlardı. Ben bu olanlara bir anlam veremedim tabi. Bir karaltı gördüklerini söylüyorlardı ama ben inanmadım.

Artık İyice Korkmaya Başlamıştım

Onlara “Saçmalamayın…” filan derken zaman geçti. Kapı çalındı; saat gecenin üçü… Bunlar yine ağlamaya başladılar. Gittim kapıya “Kim o?” filan dedim, ses vermedi kimse. O sırada birden elektrikler gitti ama bilgisayar kapanmamıştı. Sonra bir anda elektrik geldi ama bu sefer bilgisayar kapandı. Ardından yine kapı çalınmaya başladı. Artık korkmaya başlamıştım.

Korkmaya başlamama rağmen en cesaretlileri bendim ve gittim kapıyı açtım. Komşuları gördüm. “Efendim?” dedim bana güldüler. “N’oluyo ablaa?” dedim ve bana bağırarak “Vetülü kelabun şefria acu” dediler. Onlara bakarak ağlamaya başladım. Melisa geldi, hemen kapıyı kapadı. Çok korkuyorduk. Kendimizi az biraz toparlayınca apar topar kendimizi dışarı attık. Gökçe diye bir arkadaşımızın evine gittik. O gece orada kaldık. 

Simsiyah Bir Şey

Zaten kısa süre sonra annemler tatilden döndüler ve eve geldik. Derken konu unutuldu. Taa ki o geceye kadar… Ben genelde sabahlara kadar bilgisayar başında otururum; en büyük keyfimdir bu. Yine aynı şekilde bilgisayar başında oyalanıyordum. Annem içeride uyuyordu. Babam olmadığı için annemle ikimiz kalıyoruz evde sadece. Saat sabaha karşı beş oldu ve  benim de uykum geldi. Yatmak için annemin yanına gittim. 

Yatağa yattım ama uykum kaçtı. Sağa dön, sola dön; uyku yok! Terlemiştim de ve saçlarımı toplamak için kafamı kaldırdım. Bir de ne göreyim! Simsiyah bir şey, bana; bağırarak “Vetülü kelabun şefria acu” diyor! Çığlık atarak içeri kaçtım. Biraz bekledikten sonra odaya geri döndüm ve annemi uyandırmaya çalıştım. Annem uyanmıyordu bir türlü. Sanki ölmüş gibiydi… 

Yine Evde Yalnızdım

Sonra, başka bir gün; evde yine yalnızım… Annem iş yemeğindeydi. Yine bilgisayar başındayım. Aklıma yaşadıklarım geldi. Korkmuştum yine. Sonra birden tık tık diye sesler duydum. Salona geçtim ve onlar yerdeydi ! Çok korktum! Pek dua bilmediğim için bilgisayardan dua açtım. Dinlerken dua bitti. Simsiyah bir şey cama geldi ve yine aynı kelime “Vetü lü kelabun şefria acu”… Yine başka bir gün; hastaydım, yatıyordum ama uyuyamıyordum. Bir ara tuvalete kalktım. Tam ışığı yaktım; gözlerini ta içerki odada, yerde yatarken açtım . Artık neredeyse tüm zamanlarım böyle korka korka geçiyordu… 

Kaynağı Belirsiz Ağlama Sesi

Kısa bir süre önce yine bilgisayar başında sabahladıktan sonra yatmak için odama geçtim. Yatınca yine uykum kaçmıştı. Sağa dön, sola dön; uyku yok. Birden kitlenmişim; kendime gelince anladım. Gözlerimi açamıyorum, ellerim aynı yerde ve bir ağlama sesi… Bebek desem yalan olur; beş – altı yaşındaki çocuk ağlamasıydı sanırım o. Karnımı sanki yarıyorlar gibi acıyordu…Kendime geldikten sonra hemen dışarı kaçtım. 

Evde Cin mi Var

Bu olayların hepsi aynı odada ve aynı evde oldu. Anneme hepsini anlatıyorum ama bana inanmıyor. Daha çok şey oldu ama anlatmaktan bile korkuyorum. Şu an yine aynı evde yaşıyorum ve biliyorum yine gelecekler. Çok korkuyorum. Ne yapmalıyım bilmiyorum. Dua okuyorum olmuyor… Korkmamaya çalışıyorum olmuyor… Neden ben? Suçum ne?..

Ana Sayfa * Paranormal Deneyimler 

BU İÇERİĞİ NE KADAR BEĞENDİNİZ?

Puanlamak için bir yıldıza tıklayın!

Ortalama değerlendirme 1 / 5. Oy sayımı: 1

Şu ana kadar oy yok! Bu gönderiye ilk oy veren siz olun.

Bu yazı sizin için yararlı olmadığı için üzgünüz!

Bu gönderiyi geliştirelim!

Bize bu yazıyı nasıl geliştirebileceğimizi söyleyin?

Keşfet

ParanormalHaber sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et

ParanormalHaber sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et