Elinin Ortası Delik

125
0
(0)

Yaşanmış Korku Hikayeleri – Bir Instagram takipçimizden gelen hikaye. Hikayeyi bizzat yaşayan Beren Hanım, bir Ramazan gecesi, sahurdan sonra yaşadığı korkutucu deneyimini anlatıyor.

Ramazan ayındaydık. Ben sahuru yapıp hemen odama gidip yattım. Annem ve babam henüz uyumamışlardı. Odam sadece salondan vuran ışıkla bir miktar aydınlanıyordu. Kendimi biraz kötü hissettim ve nefes darlığı yaşadım. Besmele çekip 5 – 10 dakika kadar uyudum ama çok kötü bir kabus görerek uyandım. Annemler hala salondaydı; haber izliyorlardı. Sonra kıpırdamaya çalıştım ama bir türlü olmadı. Hiçbir şekilde hareket edemiyordum. Çok korktum. Sonra “Anne!” diye bağırmaya başladım ama beni duymadılar ve gidip yattılar. Birden odamın lambası kendiliğinden açıldı. Çok şaşırdım. Ne yapacağımı bilemedim. Sonra birden kitaplığım yıkıldı. Annemler bu ses üzerine hemen odama geldiler.

Bana bir şeyler söylüyorlardı ama adeta bilincim kapalı gibiydi; konuşamadım… Sonra annem Nas, Felak ve birkaç dua daha okudu. Birden siyah bir gölgenin yatağımdan kalktığını gördüm ve konuşabildim. Ama en çok şaşırdığım şey; kitaplığımda Kuran’ı Kerim’de vardı ama o, kitaplıkta sabit bir şekilde duruyordu. Daha sonra yaşadığım bu olayı internet üzerinden araştırdım. Meğer beni “Karabasan” basmış. Bunun sebebi ise sırt üstü yatmammış. Karabasan, gelip; ağzımızı tutuyormuş ve bizi boğmaya çalışıyormuş ama boğmaya çalıştığı eli delik olduğu için ölmüyormuşuz. 

Ana Sayfa Paranormal Deneyimler

BU İÇERİĞİ NE KADAR BEĞENDİNİZ?

Puanlamak için bir yıldıza tıklayın!

Ortalama değerlendirme 0 / 5. Oy sayımı: 0

Şu ana kadar oy yok! Bu gönderiye ilk oy veren siz olun.

Bu yazı sizin için yararlı olmadığı için üzgünüz!

Bu gönderiyi geliştirelim!

Bize bu yazıyı nasıl geliştirebileceğimizi söyleyin?

Keşfet

ParanormalHaber sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et

ParanormalHaber sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et