Edirnekapı’daki Şehitlerin İkramı mıydı?

34
0
(0)

Paranormal Hikayeler – Facebook grubumuz üyelerinden Hasibe H.’ın, Edirnekapı Şehitliği‘nde başından geçen, ilginç ve ibret verici olayın hikayesi. Hasibe hanımın kendi anlatımıyla.

Paranormal Hikayeler – Birkaç sene önce, sabah vakti, Edirnekapı şehitlikten; benle beraber 4 arkadaş geliyorduk. Bilen bilir; orası otoban kenarıdır. Hele bir de hava yağışlıysa pek kimse olmaz. O gün de şansımıza sulu kar yağıyor, hava esiyor. O gün son günü olan bir ödemem var. Tam 2.220 lira. İçinden tam 220 liram eksik. Ödemezsem avukata verecekler. Sabah sabah uyarı mesajı gelmiş; okudum içim daraldı.

Solumda Buket Ş. isimli en yakın arkadaşım var, arkamızda da kız kardeşi ve arkadaşı var. Şehitlikten geçerken önce mezarlığa doğru selam verdim (Bu benim küçüklükten beri alışkanlığımdır), sonra ruhlarına Fatiha okudum. Arkadaşlarıma dedim ki “Siz de bir selam verin de Fatiha okuyun ruhlarına.” Hepimiz okuduk, “Amin” dedik yürüyoruz.

Sonra solumdaki arkadaşıma dedim ki “Biliyo musun; benim de bugün o borcumun son ödeme günü. 2000 liram var ama 220 liram eks…” derken devamını getiremeden önüme buruşuk halde bir şey düştü rüzgarla beraber. Ben bakıyorum, yanımdaki arkadaş bakıyor… Anlayamadık başta. Arkadan gelenler de “Neden durdunuz, nereye bakıyorsunuz” diye sesleniyor.

Yalnız şöyle de bir şey var, rüzgar nerdeyse bizi uçuracak ama para hala yerinde sabit duruyor. En son kendimi toparlayıp aldım. O yağışa rağmen kupkuruydu para, zerre ıslanmamıştı. Başta dedim; “Önümüzden biri mi düşürdü acaba? Önümüze doğru etrafa baktık arkadaşımla; geri vermek için ama etrafta bizden başka kimse yok… Sonra arkadaşım dedi “Sahtedir bence. Bu kadarı da denk gelmez herhalde.”

Açtık, bir saydık ki tam 220 lira! O bana bakıyor ben ona. Sonra dedim “Belki bu da benim için bir sınavdır. Borcumu filan ödemedim o parayla. Birine yemek aldım hayrına, para kiminse ona yazılsın diye. Ondan sonra da akşama doğru, birinin borcu vardı. Kaç senedir görüşmemişiz; onun bana yazacağı tuttu o gün. Onla helalleştik de hallettik. Bu da böyle bir anımdı…

Ana Sayfa * Paranormal Deneyimler 

BU İÇERİĞİ NE KADAR BEĞENDİNİZ?

Puanlamak için bir yıldıza tıklayın!

Ortalama değerlendirme 0 / 5. Oy sayımı: 0

Şu ana kadar oy yok! Bu gönderiye ilk oy veren siz olun.

Bu yazı sizin için yararlı olmadığı için üzgünüz!

Bu gönderiyi geliştirelim!

Bize bu yazıyı nasıl geliştirebileceğimizi söyleyin?

Keşfet

  1. […] Edirnekapı’daki Şehitlerin İkramı mıydı? […]

ParanormalHaber sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et

ParanormalHaber sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et